|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
proc, cooler ili sta?
cpu amd athlon xp box 2500+ (333mhz) - jucer dodejm doma i upalim komp , ako malopogledati tv, kad ankon minutu se restarta, i udjem u bios, imam sta vidjeti, temp pishe 70 st C...wtf??: stoopid kuciste je otovreno sa obje strane, ovo mise jos nije dog u 3 god...probao sam hladnjak, bio je mlak, vent se vrti...sta bi moglo biti? i, da, ne da mi da pogledam task manager u win, u biti, kao da ga pop up blocke blokira, iskoci i zatvori se, iam nektkoideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hladnjak ne lezi dobro, pogledaj dali stoji ukoso...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hmm, pogledati cu..ali, 3 god je komp takav kakav je, nije nitko nita dirao na njemu, cemu sad to odjednom? damn, a d anije mozda senzor u banani, mada ni to ne kuzim zasto je tako...mislm da cu roknuti OS opet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
evo, bio sam doma, probao upaliti i odmah uci u bios...temp oko 55??????wtf...nemoguce, hajde mi recite kolika bi trebala biti temeratura okoline da cim ga upalim pokazuje 55stC??? damn, kad malo bolje razmisliim necu moci uninstaliratri win na svom kompu, sta da radim, sad me vec panika ulovila..da nije senzor crko, a ako je kako da to rijesim?? jel ima negdje u biosu mogucnost(MBO : mb gigabyte 7vt600f,scka,kt600,sata,lan) damn, poludit cu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
procesori athlon xp se pakleno griju i nije om dovoljan box cooler, uzmi neki zalman, jest skup ali isplati se a možeš malo clockat |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dovoljan im je box, inače ga AMD ne bi pakirao...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Skini cooler, ocisti ga, makni pastu, stavi novu pastu i cisti cooler, pa probaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
eto, jucer ga ja isao špgledati, cooler pun prasine, ocistio ga, i onda ga skinuo i vidio da je pasta stavvljena bila na malo siri krug osim samo na jezgru proca, cuo se sa deckom u jednoj trg komp opreme i ustekao malo pastice ![]() ![]() p.s. za 150 kn bi imao ovaj zalman, jel mi to potrebno? znam da pitam gluposti, fora izgleda, ali u biti mislim da ce ipak (bar za sad) ostati BOX ![]() thnx jos jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
uzmi ga onda dobro klokaj proc |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Nemoj uzimati tog zalmana preskupo, prestaro! Stavi gore Spire Falcon Rock II ili Whisper Rock IV, 55-70KN, više nego dovoljno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|