|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
cd-rom ne otvara
već se drugi put susrećem sa ovim.... ...u stvari otvara samo ako je nekakav CD unutra..onda radi normalno ..probao rastavit...čačkat unutra..ništa ako ko zna u čemu je caka...može li se to sredit nekako da ne držin stalno CD unutra...jer ako ga slučajno izvadin onda traži iglu bla bla.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Novi firmware?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
imam ti ja neki "driver"...koji otvara cd-rom i nakon nekoliko otvaranja, dalje sve funkcionira noramlno, samo trebaš staviti firmware..pošalji mi mail na private da probaš s njim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovo zna događati zbog virtualnih uređaja Alcohola, Deamon Toolsa ili one narančaste ovce (ne mogu se sjetit kak se program zove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
nema virtualnih uređaja...jedan je proradio nakon drugog rastavljanja i čiščenja i sad radi normalno....malo razradio mehanizam koji diže i spušta cd.....ne znam je li do toga ali sad radi......drugi ću sutra.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |