|
![]() |
#301 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#302 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Ma kazem u redu je cooler ali nakon montaze kazem sebi "nadam se da vrijedi ovoliko zahebancije". I onda wtf 45 idle. ipak je to 8 stupnjeva vise. Load nakon duzeg vremena dodje i do 57-58. Necu govorit koliko naraste temperatura kad ga kloknem na 3.75 ili vise. ![]() ![]() EDIT: Sad sam vidio da pi3r ima s775 prescott. Ja imam onu famoznu seriju 478. Po ljeti kad je vani temp 35 , u mojoj sobi je 50 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Šalu na stranu, zašto ga ne ispoliraš?
![]() |
![]() |
#304 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Thermaltake Sonic Tower & Sonic Tower Rev.2
Navedite razlike izmedju ova dva navedena hladnjaka. Jedino sto sam ja primjetio je: 1. Rev.2 se moze nakalemit i na AM2 socket (bas se Rev.1 nije mogao staviti na AM2?) 2. Rev.2 nema u paketu nosace za ventilator (bar po onome sto pise na njihovim stranicama) Trebao bi uzeti jedan komad naredne sedmice pa ako moze da mi pomognete.Normalno, on ce biti prenosen sa koljena na koljeno kako se kofiguracije budu mjenjale (nece biti prodan sa prvom konfiguracijom u kojoj bude). BTW Molim bez preporuka tipa "bolje ti je uzmi freezer" i sl., ako je ikako moguce.
![]() |
#308 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Moze kakav link mozda na taj Rev.2 nisam to vidia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Adrenaline junkie
|
ST Rev.2 Pored Sonic Towera mi je za oko zapeo i Silent Tower. Procitao sam ranije otvoren thread ali nista konkretno nije napisano o odnosu snaga izmedju Sonica i Silenta. Pa ako neko moze da prokomentarise i Silent Tower.
![]() |
#310 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja samo znam da je Sonic tower odlican hladnjak imam ga osobno + 120mm vent zalmanov, odlicno hladi je da je malo poveci al to ne smeta drzi mi na 27-32 stupnja ovaj AMD iz siga.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
pa koliko ja vidim ima sve ko i prvi Sonic samo kaj ovaj još podržava AM2 IMHO koji god uzeo ista stvar, osim ako planiraš ići an AM2 onda uzmi Rev2
![]() |
#312 |
Adrenaline junkie
|
A znas li ti Wolv mozda kako se drzi Silent Tower u odnosu na Sonic Tower?
![]() |
#318 |
Adrenaline junkie
|
Znaci Sonic. Samo ne znam da li je moguce naruciti rev.2 u HG-u, jer bi se moglo zadesiti da mi sledeca konfiguracija bude sastavljena oko AM2 socketa.
![]() |
#319 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
tt sonic
u planu je kupovina novog coolera za cpu. vec sam sve procitao, al me jos zanimaju neke sitnice. uzeo bi sonica al bez venta. sad koliko to kuciste treba bit dobro provjetreno? imam 12 koja izbacuje zrak van. htjeo bih stisat komp pa zato bi isao na varijantu bez venta. sad koliko je to pametno.... proc vise nije klokan, vratio sam ga na defoult tak da mi ne treba sonic zbog boljeg hladjenja vec tisina. gledam na linksovoj stranici ima par pasivaca pa me zanima dal ih je netko probao da znam dali valjaju. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Beskorisna bitanga...
|
Mislim da ako imaš dovoljan protok nemoraš stavljati vent... Napravi si jedan fan duct ako možeš da malo usmjerava preko sonica zrak od stražjeg venta koji ovaj povlači i to bi trebalo dobro hladit...
![]() |
#325 |
EMP moderator
|
Ako nećeš klokat taj proc, smanji mu napon i slobodno može bit bez venta...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
GT 120mm se na 12V čuje!!! Uzmi njega, jeftin je, staviš ga na 7V i to je to. Samo se nakon nekog vremena malo počnu čuti ležajevi.S obzirom da si iz Zg imaš velik izbor ventilatora, imaš tema na tu temu na forumu, pa vidi koji ti vent odgovara. U svakom slučaju 7V ti ne gine ako hoćeš tišinu.
![]() |
#327 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
mislim stvarno pretjerujete imam 2 takva hlade mi radiator i tek kad stavim uho 5 cm od njih čujem strujanje zraka. Nek tije komp udaljen 20 cm ili nek je ispod stola pa neznam kakva picajzla moraš bit da bi taj vent čuo, onda stavi sve pasivno i end,a disk izoliraj sa 50 kila spužve. Mislim ono ![]()
![]() |
![]() |
#328 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Sorry ali GT120mm se na 12V čuje! Nije nešto extra ali se čuje. Nisam freek, čuje mi se jedino coolermaster 450W, nije jako ali meni to ne smeta. S obzirom da mi komp radi 24/7 svaki malo izraženiji zvuk me iritira.
![]() |
#329 |
EMP moderator
|
Yep, imam tri takva i na 5 V se čuju ležajevi pa si sad tražim neko finomehaničko/motorno ulje za kupit da ih podmažem jer ovo struganje iritira do yaya ili ću uzet Sharkoonove, a ove pičnit kroz prozor...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#330 | |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
ali koji je 120mm stvarno nečujni vent, nije bitna cijeni ni voltaža 5, 7, 12V ?
![]() |
![]() |
|
|