|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gainward Kicks Off a $1000 Graphics Card
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
A gle; dobro to sve zgleda itd ali cijenu od 7000kn ne može opravdat ni da kuha kavu sama! Nisam bio na ovom "tvom" linku ali ako se jos ne dobije i potreban komplet za to vodeno hladjenje (pumpa, radiator, itd) mislim da onda ta stvarčica stvarno nema šta tražit na tržštu. Ta stvarčica je rezervirana samo za hendikepirane tatine sinove kojima tata nemoze kupit auto pa će im kupit takvu karticu da mogu igrati NFS s 8000 fps-a u sekundi i prikazivati obnažene tete kao uzdišu uz virtualnu trkaću stazu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Nemreš ni to-znam da je par trkaćih igara ograničeno na 30 fps-a kad uključiš AA+ANISO:burn: Mislim-da je grafa preskupa-je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Pa stvarno su pretjerali al nema frke bit će budala koje će kupit i to zato živjele takve budale ![]() A usput i ovaj Gainward je pošizio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2003
|
1000 $ ? :clap: Cestitam,uspjesno su napravili karticu "ko me kupi,posran".
Amd XP Barton 2800+ (166 FSB) Thermaltake Orb 2 fans TwinMos 1x512 MB DDR PC2700 MSI KT3V Gainward GF4 Ti4200 Golden Sample 80 GB HDD WD 7200rpm JBB Audigy mp3+ sound card Cambridge Soundworks DTT3500 5.1 CDRW 24x Plextor DVD Pioneer 106S Samsung SyncMaster 755 DFT |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
Malo previse love ali uvijek se neko nade ko ce tu stvar kupiti... Ja bi ju kupio da imam PPPPPPUUUUUNNNNOOO para
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|