|
![]() |
#1 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Mushkin eXtreme Performance XP2-6400
Evo da pohvalim i ovaj članak. Dakle svaka čast na trudu i svemu... ![]() ![]() Članak je dobar i fino ga je pročitat,naročito u ovo doba kad ja eto od bola ne mogu ni zaspat dok ne neka tableta ne razriješi... Postoji jedno ali,u ovom slučaju veliko ALI...nažalost... ![]() ![]() Dakle u svakom skoro članku postoji neko ali,ali ovo ili ali ono,a to nije dobro... Znam da su vam sredstva (veoma?) ograničena,ali opet ono...ali...: bonker : Ja neznam na koliko dugo je vama ustupljena ta memorija od strane Muskina,ali jednostavno mi nije jasno (naročito ako si u ZG...jesi li?) da se nije mogla izvući nečija matična i proc C2D kod vas u lab. Pa i neki drugi grad ako je u pitanju...eto vjerojatno budete obaviješteni i vi unaprijed kad ćete šta dobiti,pa bi sigurno se našao neki dobrovoljac koji bi donio matičnu i proc,stavio kod vas u lab na stol i da se to istestira taj dan...pa fala qurcu ovo je PC Ekspert! forum,gdje dobar dio ljudi,vjerojatno drži komponente više vani nego u kućištu,ili ih makar stalno čupa... ![]() Tako da to ALI stvarno možda nije bilo potrebno i ono u pozitivnome da "bi se vjerojatno bolje ponašala u kombinaciji sa intelovim chipsetom...da si se/ste malo više potrudili,makar ako vam je javljeno prije nego mema jest,a vjerujem da je,to se moglo i ostvariti. Eto,molim te lijepo ovo mi nemoj uzet kao zamjerku,trudim se lijepo vam napisati da to bash i nije o.k. kad se svi vučemo i jurimo za tim Conroe-jcima...hebiga ![]() Normalno da onaj tko kupuje,ako se bude i moglo kupiti kod nas će pogledati lako bilo koji test na netu,ali poanta je da da nam vi,domaći ljudi i PC Ekspertaši pružite najbolji mogući uvid u hardware koji testirate...a ne ono da moramo "prvo" gledat druge sajtove a onda PCE eventualno... : goood : Da rezimiramo...: Umjesto vrćenja te 3 ploče,trebalo je probati nabaviti C2D i recimo DS4 ili možda P5B...zajam od Linksića,Masnjak nam je ekipa,tri točkice i slične stvari... ![]() Eto,to je to,ali opet svaka pohvala na trudu i trudovima koji su odrađeni,pa ipak koliko toliko falični,nama/meni uvijek dragi vaši testovi. Lijep pozdrav koljega Denis. ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Ovaj tjedan nam dolazi Core 2 E6300 na stalni boravak u lab pa ćemo nešto iskemijati i s njim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
O.k. i tnx na odgovoru.... ![]() ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|