|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Procesor 100% ???
U task manageru opterecenje se popne na 100% bez razloga i traje par minuta pa opadne na 0-5%. Programi koji su pokrenuti su IE, outlook, winamp, kazaa, WE (ili neki od njih). Rijec je o PC1 (pogledaj potpis). OS: Windows 2000 Pro SP4 (desavalo se i prije instalacije SP4) mislio sam da ce SP pomoci ali ocito ne pomaze. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni je prije dok sam koristio "obicnu" kazzau uvijek žderala 100% a od kad sam nabavio LITE izvedbu ne ždere više ništa. Otvori task i gledaj koji prog vuče 100% i ubij ga! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
neznam cim se tip opterecuje uopce, meni seti stalno radi (24 sata dakle) i neprimjecujem ga uopce.... dakle cpu je stalno na 100% i nista.... razumijem d aga zanima sta je to sranje ali moze biti bilo sta nebitno |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
Ima? li upaljen cpu cool ili cpu idle ili neki sliËni program ? Oni prividno zauzimaju 100% Sorry refleksno sam napisao post, a nisam proËitao tvoj do kraja!! Probaj kad ti ?koËi na 100% pogledati koji proces ti to zauzima pa ga zgasi!! Ima? li mo?da instaliran perfect disk ili neki disk defragmenter? Mo?da ti on prËka po HD?? Ostadoh bez ideja! MO?DA ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
Nemam nista instalirano od tih programa (nedavno je bio format). Probat cu instalirat nortona mozda sam pokupio virus na netu. Sta bi bilo ono kad gasim komp pa mi ispise end program explorer.exe i onda moram stisnut end now da bi se komp ugasio (poludit cu s tim windowsima). BDW jel probo ko lindowse (ili tak nekak se zovu) mjesanac windowsa i linuxa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
I Love AMD and nVida
|
Sad se sječam imao sam ja sličan problem nedavno, to sam pokupio s nekim updateom!!! Pogledaj, jedan proces ti radi na 99 ne mogu se sjetiti kako se zove, nešto kao ??secure?? ako se ne varam, ja sam taj problem riješavao tako sa bi ga endao, nakon toga comp bi radio ok i kad bi ga gasio nije bilo problema, ali me to jako iritiralo pa sam morao reinstalirati windowse!!!
![]() |
#10 |
Premium
|
Naso sam problem explorer.exe mi uzima tih 100% ali dok prekinem process izgubim taskbar i sve ikonice na desktopu pa mi to bas ne rjesava problem. Probat cu nac patch mozda ima na microsoft.com |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
I Love AMD and nVida
|
U tom sluËaju stisne? new task i napi?e? explorer i sve ti se opet upali, ali to definitivno nije rije?enje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|