|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
HDD Seagate Barracuda problem
Kupio novi hard, seagate barracuda 160Gb, SATA2, 7 200.9, 8MB cache. Formatirao ga, instalirao windowse, stavio ga kao master, a stari hard kao slave, i windowsi mi ga prikazivali kao da ima 130Gb. Zasto? Zatim sam, nakon sto sam prebacio sve dokumente na novi hard, stari maknuo, i od tada mi se my computer nece otvoriti. Sve radi normalno, na svaki dio harda mogu doc osim na my computer, lampica trazi i trazi i trazi... i niente, nada, nothing, ništa, nič! :confused: Moze mi netko pomoci? Maticna je Gigabyte k8NF9 Ultra 2.0 Fala! Zadnje izmijenjeno od: funksoulbrother. 30.09.2006. u 11:52. Razlog: dodana informacija |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1. Starije vindoze (nisi napisao koje imaš) ne raspoznaju diskove veće od 130Gb.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stavio si barem SP1 jer u njima je uključeno 48-bitno LBA adresiranje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
i dalje problem
hvala ljudi, pomogli ste no ipak nista. zeznuo se jesam, nisam stavio SP uopce vec same windowse, no evo, nakon sto sam instalirao SP2, i dalje mi se ista stvar dogadja. u dva navrata my computer se uspio otvoriti, nakon 10ak sekundi trazenja, no kapacitet harda je i dalje 127GB. mozda reinstalacija windowsa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
sto je to slipstreamin service pack?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
hvala!
Hvala! : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
S kojim si da programom formatiro jer meni je jedan ponudio da ga stavi kao 130 gb ( ha ha kako da ne ) i formatira ma neki seagate program s nekog boot cd-a jer ga win nece moci ocitati ali ga ocitave da ima 149 gb 11 gb bye bye, a ono smece kaj je na win xp cd-u kaj more formatirati mi ostavi mislim 16 mb particije koju ne vidim a neda mi se to spajati .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|
Šta si ti sad rekao? : stoopid
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Nisu Windowsi maznuli 11 GB... Brb, ne da mi se opet objašnjavat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|