|
![]() |
#1 |
the one
Datum registracije: Aug 2006
|
hdd wd400 problem
hdd wd400 (40 gb) imam problem sa navedenim hdd-om, nekad ga pc prepozna i mogu doći do podataka (uglavnom se na pol posla smrzne) , a nekad čim upalim comp on klika i klikće. nisam siguran da li se to može srediti ili da ga raskopam i od ploča napravim šurikene. kupio sam drugi hdd, al bi ga rado ostavio ko particiju.: nono : hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Ja imam isti hard i on mi nikako ne može bit primary master odnosno sistemska particija jer je to MSAN bio uvozio smece jedno vrijeme neispravno koje je prepravljao, no ja sam taj HDD dobio i koristiom ga u USB ladici i sve radi ko Bog ali ne može mi biti sistemski disk da ga ubiješ, odmah plavi ekran izbaci.... Tako da je to možda isto sranje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
A tvoj je onda u klincu, ako klikce onda je mehanika osla... probaj ga u HDD Regeneratoru provjerit.
![]() |
![]() |
#7 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
imam isti takav hdd, potpuno isti simptomi. Probaj izvadit jumper - meni tako radi normalno... ja ga furam u externoj ladici jer je uzasno glasan...
![]() |
#9 |
the one
Datum registracije: Aug 2006
|
išlo je tak par minuta , a onda je počeo marširat usred rada kompa, komp se smrzo, a wd će u reciklažu. havla na pomoći . zatvori šefe! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|