|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Dial-up
dakle, imam situaciju u kojoj se zelim dial-up pristupom spojiti na net. vjerujem da je problem u staroj uticnici u zidu. nije ona normalna nego ona trofazna. imam kabel koji ide od tamo te zavrsava normalnim modemskim muskim zavrsetkom. telefon preko toga radi najnormalnije. ali modem jednostavno nece. kada se pokusam spojiti kaze "there was no dial tone". kad maknem "wait for dial tone before connecting" onda samo nalupa brojeve u prazno i opet se nista ne dogada. kada prebacim sa "dialing:" sa tone na puls, nista se ne mjenja. modem je inace ispravan odnosno probao sam na normalnoj uticnici i radi najnormalnije. zna li netko kako ovo rjesiti? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
He he, sad se sjecam, bilo je to godinama unazad, isti slucaj, a rjesio jednostavno seljacki. Skinuo mikrokonektor i direktno zicama spojio na zice iza uticnice. Dandanas radi: hello2 :
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
mogao sam si i misliti da cu morat tak nekak to rjesavat. nis otic cu do chipoteke posljepodne pa cu nabavit taj adapter, ionak moram ic po sondu... hvala decki javim kak je proslo p.s. inace radi se o stanu u koji se uselila cura neki dan pa dok ne dode dcm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
@1st quote: oprosti sto neznam naziv za tu uticnicu... @2nd quote: neznam iskreno sto je POTS ali znam da ima 3 rupe cca duplo manje od rupa u strujnoj uticnici. neznam da mogu bit losi kontakti jer kao sto sam rekao, telefon na toj istoj uticnici radi najnormalnije... uzeo sam adapter sa 2 uticnice za telefonski kabel, probat cu kroz koji sat pa javim jel uspjelo. ak i nije, kostalo me ~5kn. p.s. onako usput, zna li netko gdje ima za kupit ona kljesta za spajanje konektora na kablove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kliješta za krimpanje imaš u Chipoteci. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
receno mi je da je onaj stari adapter bio analogan. sada radi sve ok. ![]() hvala na pomoci a po kljesta cu otic do chipoteke ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|