| 
 | |||||||||||
|  02.10.2006., 22:11 | #1 | 
| * Datum registracije: Oct 2005 Lokacija: zg 
				 | 

Seagate 7200.10 i Hardware Wizard
			 u glavnim ulogama ploca: p4p800-se, stari disk: Seagate Barracuda 80 gb ide, novi disk: Seagate Barracuda 320 gb sata2, Windows xp - sp 1 Nakon sto sam stavio novi disk prilikom startupa mi se javlja "add new hardware wizard" sa porukom da je nasao nekakve ide channele i onda iza toga ide poruka isto iz wizarda : Cannot install this hardware : IDE channel An error occured during the installation of device Driver is not intended for this platform u windows exploreru, disk managmentu i partition magicu uredno vidim novi disk, formatirao sam ga i podijelio na 2 particije, ali mi se gorenavedena poruka javlja prilikom startupa da li ignorirati tu poruku? i ako da - kako je sprijeciti da se pojavljuje prilikom startupa? | 
|   |   | 
|  02.10.2006., 22:14 | #2 | 
| Junior Member Datum registracije: May 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | Probaj napravit remove tih ide kontrolera u device manageru pa restartat, mozda cak i vise puta restartat. 
				__________________ | 

|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  02.10.2006., 22:38 | #3 | |
				 | Citiraj: 
 napravio sam disable ide channela (kraj njih je bio zuti usklicnik u device manageru) (nestao mi je novi disk iz explorera), napravio restart (diska i dalje nema), napravio enable ide channela (diska ima)situacija je ovakva  napravio opet restart i sve po starom | |
|   |   | 
|  02.10.2006., 22:45 | #4 | 
| PizzoZder Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Umag 
				 | Jel ti sad imash kombinaciju p-ata i s-ata diska ili? 
				__________________ Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera | 
|   |   | 
|  02.10.2006., 23:06 | #5 | 
				 | imam kombinaciju ultra-ata i sata (ako sam dobro skuzio) | 
|   |   | 
|  02.10.2006., 23:13 | #6 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Jesi ikad prije koristio SATA kontroler na toj ploči? Ako nisi, probaj reinstalirat drivere... 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |