|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
ne radi miš !?
evo jučer mi crko miš, tj prije onaj port za miš. jer kada stavim drugi novi isto ne radi a napona ima (crvena led dioda radi) o čemu se radi? probao ugasti komp na malo duze vrijeme, i kada sam ga ponovno upalio miš je radio 2 minute i opet ništa, a napona ima! trenutno koristim zamjenski preko usb-a. pomagajte : bonker : što da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
probaj restartat bios meni pomoglo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
You'll Never Walk Alone
|
otvori kuciste i na maticnoj ploci ces vidjeti okruglu bateriju ko kovanica od 1 kn ti je velicina (malo manja) i samo ju izvadis van i stavis nazad nakon par minuta.Ako neces znati pogledaj u knjizicu koju si dobio od maticne ploce tamo ti je sve objasnjenjo di se sta nalazi tako da nemres fulati...
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pazi da ti nije naljepnica negdje na kučištu. Time gubiš garanciju na komp (ne na pojedine komponente, već na komp u cijelini - neki djelovi imaju manje garanciju, neki više od cijelog kompa). Kada resetiraš CMOS (preko jumpera, potraži točno kojeg preko manuala od ploče) ili napraviš isto to da izvadiš bateriju, komp ti mora biti ugašen i poištekaj sve iz njega i onda tek to delat...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|