|
![]() |
#1 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
i meni se gasi novi komp
Pozz. Naoruzao sam se sa d915, maticna ECS 848P-A, 512 DDR GAIL memorije, VGA on board, Seasonic 430w i BENQ DW1650. Sve je super radilo do jedno tjedan dana nakon kupnje,kada mi se sve zgasilo prilikom ubacivanja CDa u cd-rom. Reko WTF,provjerio temp i sve stima i ostao na tome. Onda za 2-3 dana opet prilikom ubacivanja cd-a sve se zgasilo. : stoopid . Pomislio sam na napajanje,ali dao sam brdo para za Seasonic 430 i sumnjam da je stvar u tome. I to se tako gasilo jos par puta prilikom ubacivanja cd-a (ali ne svaki put,nekad i u sred kopiranja s cd-a na hard,a nekad prodje sve ok!) I sad, mjesec dana od kupovine, poceo se ponekad gasiti bez da uopce diram cd-rom, onako, usred surfanja,bez razloga. : hitthewa Nekad lupim 2 programa da skeniraju od spywarea istovremeno, svira winamp, surfam, word otvoren, i skidam s neta i nikom nista. A danas se probudim, ladno otvorim mozillu i... PLONK! A da ne spominjem da brzina rada sad na kompu vise nema veze s onim kada sam ga kupio,cak i kad su win bili puni programa koji mi trebaju,opet je brze radio prije tjedan-dva nego sada... win su svjezi,sve stalno cisceno od virusa i spyware-a, defragmentirano, registry stalno ciscen (iako full sumnjam da se softwareski problem) Sto mislite u cemu je problem? Help Everest print screen:http://38.99.150.147/dl/781cf74291ad...t%20screen.JPG - jesu ovi naponi na railovima ok? 5V= 5.51 i te sheme...btw.,hdd temp sere,wd 250 i jos active cooler na njemu sa svaki slucaj. Zadnje izmijenjeno od: studenac. 08.09.2006. u 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Mozda se pregrijava chipset? 51° je po meni malo previsoka temperatura, doduse neznam kolko se grije ta serija chipseta... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
ludjak
|
odvrtio sam occt stability test sa above normal opcijom ukljucenom i iskopcanim cd-romom ,i sve 5,bez gresaka i nije se zgasio. Sad cu vrtit torture test jedno 15 sati,just to make sure,iako znam da ce i to biti sve 5.... imate jos ideja zasto se gasi? Ako vam sta znaci,primjetio sam da se winamp smrzne pola sekunde prije neg kaj komp crkne,muzika stane i samo PLONK. Siguran sam da se smrzava jer jos imam sliku na ekranu kad nestane muzika tih pola sekunde - to isto iskljucuje problem napajanja...: hitthewa ili? help |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ludjak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ludjak
|
ak ih deinstaliram kak cu bez muzike? jer moze proci tjedan dana a da se ne zgasi,a nemrem tolko bez muzike,nemrem ni dana. da probam neku drugu verziju winampa radije? oce to pomoc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Inquisitor DeathWatch
|
pobrao si virus ili spyware. I meni se to dogadalo kad sam kopirao sa cd ili przio. ili pak usred surfanja bi se komp restartao ili ugasio. rjesenje je da napravis reinstall. ja se sada nemogu sjetit imena virusa ili spyware koji to radi. ali je nakraju jedino rjesenje bio reinstall.
![]() |
#9 | |
ludjak
|
Citiraj:
a sto se tice spyware,adwarea i virusa, koristim hitmanpro i bitdefender9 internet security,naravno legalno kupljeno, tako daa me to uopce ne zabrinjava, a za registry valjda sve programe koji mogu raditi zajedno a da se ne kolju |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|