|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
maticna jeftina
CP s hr.mag.bug dakle treba jeftina [ sto jeftinija ] maticna , al ipak da radi ;x , s onboard zvukom , da podrzava ddr i athlon xp 1500 ja mislim ;d sto jeftinije to bolja ,moze i rabljena , al i nova samo sto jeftinije zna neko takvu neku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2003
|
Npr DFI AD73 ili AD75 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() BTW Makija, ako kupujes i proc (1500+) prodam ti svoje. A mozda ti i prodam samo plocu, ako ne kupujes proc (kome cu onda ram uvalit? ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
A koliko je meni poznato oni još uvijek delaju INTEL bazirane ploče,a za AMD na SiS i VIA chipshetu...i da NF2... Ako se može naći jeftino-definitivno uzeti AD75 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
naso ovu u feniksu : http://www.qdigrp.com/qdisite/eng/products/K7A.htm btw jel to podrzava xp 1500+ , malo mi cudno podaci na sajtu itd...... btw elven koja ploca i koliko para? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Je , Jelc je u pravu AD73 PRO - 266A , AD75 - 333.Ima i AD 77 Infinity sa KT 400 ali ona je več blizu 800 kn. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Stavljao sam Athlone 2100 na AD73 - AD 75 , rade nornalno samo trebaš namjestiti đampere FSB ( odnosno jedan fini crveni ). AD73 PRO te dođe u maloprodaji 570 kn , AD75 nekih 50 kn skuplje.Gutaju DDR 266-333. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ipak mislim da je najjeftinija kombinacija SiS chipset... Recimo kod svercera imas CP sa simpsona : ECS K7SOM+, SiS 740, U-133, FSB 266, shar. 64 MB VGA, SB, LAN, 2xDDR i 2xSDRAM za 400kn
![]() |
#9 |
Registered User
|
SIS chipseti s nekim razlogom na lošem glasu.A koja je to SIS-ovka sličnih krateristika od navedenih DFI.ica ispod 570 kn? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Pa na losijem su glasu zato sto nisu razvikani kao ostali....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Negdije sam čuo da 333 model ide ko" gluha svinja ![]() Ma ima npr EPoX KT 400 već od 550... Može se naći za 500tinjak kuna dobra ploča... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
najjeftinia s zvuk onboard |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
KT400 zato jer one i NF2 mogu otključavati množitelj na procevima b serije,mislim da je netko spomenuo da može i SiS... Bilo bi ti bedasto uzimati već u startu ploču koju nemožeš poslije kvalitetno nadograđivati. Ako SiS745 ULTRA može otklučavati množitelj-imaš je za kakvih 430 kn. Nećemo sad spominjat da je novo ipak novo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
gle ja imam maticnu abit nf7-s 2.0 ovo kupujemo za jednog tipa kojem je komp za pisaanje u officu i pregledavanje xxx sajtove sto moze i s najjadnijom plocom. ostatak kompa mu cini : neka jadna gf 4 mx 440 , 128 ddr , neki blesavi disk i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderators
|
Ah...pa mogao je odmah reći da mu treba za nekom uvalit... A je...SiS za te novce fino dere ![]() Znači-otključavanje množitela dela? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Cijena mi je nepoznanica, ali recimo da bih ju dao za 400. Problem su mi procesor i memorija ako to tebi prodam. (Procesor zapravo i nije, to cu frendu poklonit). Ali ja to necu prije prvog osmog prodavat (mozda koji dan kasnije), ako je to problem (a vjerujem da je, ako covjeku treba da moze radit), banana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |