|
![]() |
#1 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
DFI Infinity NF Ultra II-M2; cudan problem
Evo prijeđoh s intela na AMD malo da vidim kako je i naovoj strani ![]() Upario sve bez problema, instalacija windoza prosla regularno, nema nikakvih beepova, reseta itd. Međtuim postoji jedan čudan problem sa zvukom ili blokanjem koje uzrokuje trzanje zvuka. Naime instalirao sam COD2, odem na nas server, i dok igram, idem, idem, tttrrrrrr, znaci zasteka, zvuk se onako ponovi i opet idem dalje. Do pinga, servera isl nije jer mi se ista stvar dogada dok igram Single player, slusam mp3, pricam na skype. Uvjek je isto, stek, trrrrrr, onda normalno. Učinjeno sljedece: najnoviji driveri, driver koji su dosli uz plocu novi bios, novi windowsi igrali smo se i s driverima za grafiku driveri za zvucnu Realtek AC97- jedne koje je atha iskopao, rade, ali ista stvar probao sam sve moguce softwareske opcije, pa sada počinjem sumnjati u hardware. mozda je ploca ispravna ali nevalja integrirana zvucna isl. Nema reseta, nema blokiranja u radu, komp radi fenomenalno. Bilo je sve na defaultu. Danas sam ga digao na 2400 Mhz onako samo da vidim, nevezano za ovaj problem. Gore navedeni problem nekada me zna zezati pa me zabloka u cod-u ili izbaci, ali jucer sam normalno igrao uz to tj, nije me bacalo van. pa dajete neke ideje odakle da krenem i na sta da sumnjam jer imam do petka ako hocu eventualno vratiti plocu u linksa na reklamaciju ili za zamjenu. THX! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj maknuti drivere za integriranu zvučnu, još dodatno počisti s DriverCleanerom. Isključi integriranu zvučnu u BIOS-u i probaj od nekoga frenda nabaviti PCI zvučnu, tek tolko da sprobate i uvjerite se dal stvarno zvučna zeza...možda pomogne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Pretpostavljam da si probao ove drivere - http://us.dfi.com.tw/Upload/Driver/NFUM_Audio.zip To ti se dogadja samo u COD2? Pjesme i filmovi? Ne steka zvuk?
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mirkec, čitaj bolje ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Dark side Moderator
|
Ok, ovo sa drugom zvucnom budem isprobao pa ce movidjeti , samo moram pokusati naci negdje neku. Drivere za zvuk sam probao 3 vrset, uvijek isto, bilo da se igram, slusam mjuz, gledam film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Hmmmm, meni se javlja isti problem kad startam MBM, u tom trenu ako nesto svira zastane trrrrt i sl. Probaj vidjeti da li imas takav nekakav program startan za ocitanje, temperature, clocka... Najveca je fora sto mi se to nije dogadjalo dok sam ima Venice 3200+, sve ostalo je ostalo isto samo sam procesor zamijenio.
![]() |
#8 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pink Floyd fan
|
A ne, on ne pravi probleme. Pravi mi Motherboard monitor, evo sad mi svira i idem ga startati i dobijem trrrrrrrrrrrrrrrt ![]()
![]() |
#10 |
Dark side Moderator
|
aha, nemam ti ja MBM tako da to vjerojatni nije, Jel zna netko koji bi napon trebao biti za 4200+? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Dark side Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ćuj, ne bi bilo prvi puta da je u startu zvučna otišla. Ako imaš, zamjeni sa ikakvom zvučnom da vidiš u ćemu je problem...Drugačije, nemreš... A napon je onda ok. Kod frenda je npr. 1.32V. Nemaš frke ![]()
![]() |
#14 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#15 |
Dark side Moderator
|
Sve sam probao, nista nije pomoglo pa je stoga doticna ploca otisla danas Overseasom u LInksa natrag na reklamaciju te ce ista biti zamjenjena. Sve je radilo ok osim toga, samo to trrrr, nikakav rest nista. Ploca je mrak stvarno, ima ***eni oc potencijal, super stabilana, zadovoljan, samo eto ocito je negdje falilo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|