Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.09.2006., 14:05   #1
mrtvi piksl
Marry me, Bill!

mrtvi piksl's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Bluetooth problem

Hm, imam kinda problemčić. Dakle, imam Logitechov MX900 miš koji radi na bluetooth, dobio sam ga kao dio DiNovo dekstopa, ali s vremenom sam presto koristiti keyboard (strgo se) i mediapad (bezveze je ). E, sad, nedavno sam bio reinstallao windowse i samo sam prikopčo logitecha u usb i radio je. nisam imao nikakav znak bluetootha na kompu – nisam imao nigdje MY BT PLACES, niti ono plavo b u systrayu niti se igdje pokazivao. Mouse properties mi kaže da je to HID compliant mouse. sada mi za spajanje s mobom treba taj mali plavi b, tj. trebam nekako instalirati neki valjda bt software, a neznam odakle. probo sam instalirat SetPoint, al on prvo ide instalirat BT drivere/softver --> Please connect your Lgtch devices for bluetooth so that your software can be installed. If you want to skip installing software for bluetooth and just install software for your other logtiech devices, click the skip button. opcije --> Devices are connected, try again/Skip/Exit setup. kod try againa se pojavi isti taj prozorčić.

tko zna?
mrtvi piksl je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno