|
![]() |
#7021 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
trebam se sljedeći put čuvat da me određena osoba ne zalije pivom po leđima za jelom i da me druga određena osoba ne pošprica vinom kad razbija boce... ![]() ali sve se to opere, bilo je odlično... kada će sljedeće ![]() sad sam dužan kolegici što me zamijenila na rađi to popodne, ali isplatilo se... i nadam se da ove slike ne gledaju murjaci jel je kazna za olakšavanje po javnoj površini iznosi 500kn... ![]()
![]() |
#7023 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
looooooooooool gandza ![]() http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=1798694 nije gemy pio, nimalo ![]() ![]() http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=1798713 Te dvije su me impresionirale ![]()
![]() |
#7024 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jeli se moze to u komadu skinuti sve ? jer ova opera je govno neda skinuti u komadu sve .
![]() |
#7025 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
A da li ti IE ili FF daje besplatno 300 Mb prostora sa neograničenim prometom za stavljanje slika, fileova i korištenje bloga. Edit: Evo nezahvalnici jedni, u dva klika možete skinuti 137 slika.
![]() |
![]() |
#7027 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ehhhhhhh da ! Moj komentar na sve ovo vidjeno i nevidjeno : zao mi je sto nisam mogao biti sa vama ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7029 |
Guest
|
jedno pitanje, kad ste dosli u onaj parkic kod dvorane martinovka pit, bas me zanima lol. Tam ja pocinjem skoro svaki izlazak, lol |
![]() |
![]() |
#7030 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...jucer sam pekla brancine....bili su prefini ![]() ![]() danas spremam pitu od patliđana...i još cu nekaj smislit uz put.. ![]()
![]() |
#7031 |
Moderator
|
![]() |
#7032 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
sve u svemu bile najbolje zderonje do sada!!!!(bar meni) slike cu bacit kasnije sad nemam vremena!!!!! bio sam fischer kod mene jucer pa smo se smijali slikama!!!najjace su one u autu iz prve ruke di se vidi kolko nas je unutra!!!! ![]()
![]() |
#7033 |
Moderator
|
Fino sve slike smanji na 1024x768 i budu ti veličine oko 100kb. Stavi u jedan folder i napravi rar ili zip datoteku i pošalji mi na mail. amdejac makniovo @gmail.com Tak da imamo sve slike na jednom mjestu.
![]() |
#7037 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma...igrom slucaja, racunao sam da cu ga uzeti jer je bio na caseu kojega moram ponijeti, a na kraju je vucko ponio case dok sam ja isao po auto i tako je freez ostao gore.
![]() |
#7038 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() @ dubrava ekipa nejdete vi vise samnom u dubravu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7040 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Da, iznenađenje je bilo meni kada su me 3 kršna momka i atha ugurali u "auto" i odveli u Zg. ![]() Da, baci ih u smece, nemoj to na internet stavljati : sweating Usput pozdravi malenu i pitaj da li me se sijeća... ![]() Hm, s obzirom nam je Đemo radio na putu do Rijeke dok smo spavali mislim da će mu to biti najmanji problem... Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Žao mi je samo što Spremić nije bio, htio sam upoznati svoju omiljenu žrtvu. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7041 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7042 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
#7043 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Ipak sam ja ogame-ovac, pa znas kako djeluje svijetlo na nas u mrkom mraku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7046 |
Moderator
|
![]() |
|
|