|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Tualatin upgrade
Pozdrav svima! Evo nakon nekog vremena odlucih zamijeniti svoj stari P3 600 sa nekim tualatinom.Naravno moja maticna ne podrzava tualatin pa sam pomislio na adapter koji ima u Ve-milu. Iako sam vidio da je chipset podrzan zanima me misljene iskusnih forumasa ![]() Dakle ploca je Gigabyte Ga-6VXC7-4X sa VIA Apollo Pro 133A chipsetom.Najradije bih uzeo Tualatin Celeron 1400+ adapter. Pa ako netko ima iskustva sa njima i adapterom neka da svoje misljenje da li bi radilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
http://www.upgradeware.com/english/p...patibility.htm Taj adapter je sličan onom Lin-Lin adapteru iz Ve-Mila. Ovaj moj prvi komp ti radi preko tog adaptera, a imao sam i AOpen AX6BC (BX ploča) koja je slot 1 pa sam stavio QDI 5.0 Slot1 na FC-PGA pa u njega tal Lin-Lin adapter i onda Tualatina 1300 i sve je radilo (i na 1700 ako je trebalo ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
radit ce ti 100% s tim iz Ve-Mila. Pise na siteu na koji je Black Dragon stavio, tj. ploca ti je medju onima kompatibilnima. Btw, pogledaj moj signature, jest da mi je ploca MSI, ali chipset je isto VIA Apollo 133A. Samo kupuj to i stavljaj (ako slucajno ne bude radio, flashaj bios). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|