|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
printer problemi
imam printer canon s200x, i jučer sam promijenila tintu, prije promjene u catrtidgeu je bila crna(zamjenska) i color(original) tinta, a sada sam uzela obje zamjenske, krenem isprintat nešto i onda boju printa savršeno a crna radi probleme, upočetku je uoće nije printa a nakon par stranica počeli su neki blijedi i slabi ispisi, odnosno neke bijele linije, zatim sam ja očistila glavu(više puta sa deep cleaning i cleaning) i onda nozzle check, head alignement, i valjda sam potrošila dosta boje tako da sad neće ništa da printa slabo i boju i gotovo ništa crnu....da li glavi odzvonilo ili još ima spasa?: giljotin ![]()
![]() |
#2 |
Premium
|
Hej Blondie! Jesi provjerila možda da li si uzela crnu zamjensku boju baš za taj Canon s200x printer,možda jedna od njih dvije nije za njega?gdje si to kupila,možda su ti uvalili prazan cartridge,ako si išla puniti o tome da i nepričam?!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma da to je baš za taj model, nisam išla puniti, kupila sam u refill toner shop neke zamjenske free-tech boje
![]() |
#6 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
probaj opcije za ciscenje glave i slicno .. ja imam na svojem epsonu c43 ux opcije za ciscenje glave , i neznam kaj sve ne .. i kad mi tak nece printati ili cudno printa samo prejdem kroz sve te testove .. on ljepo isprinta puno papira i poslje dela ok .. jedino kaj prilikom toga zna malo vec farbe potegnuti ...
![]() |
#7 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
pogledaj datum proizvodnje...ja bi reko da su se ketriđi sasušili... inače...ja sam prije kupovao te zamjenske... al u zadnjih godinu dvije sam punim...najbolje i najjeftinije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|