|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
naso jos malo jace 20W nije to nista ali seasonic Napajanje SEASONIC 500W, S12-500(500HT), Super Silent, 12cm vent., ATX2 ver 2.0 jos nesto htio bi napajanje da me sluzi dugo vremena i ako budem namislio recimo crossfire (kao sta sam rekao vjer. cu uzeti X1900GT puno zdere) napraviti da on drzi i da ima jos mjesta. imas li koje preporuke?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Seasonica bih ti definitvno preporučio, još pogotovo ako preferiraš što tiši komp ...naravno imao bi dovoljno snage i za sli/cf...a sad ako želiš nešto od tagana onda uzmi easycon, ako želiš modularno napajanje, a ako želiš raditi spomenutu sli/cf kombinaciju uzmi 2force (ima dva pci-e konektora)...a u cjenovnom rangu tog seasonica imaš i Tagan 500W Dual Engine...također odlično napajanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
|
bas sam gledao ima i ovaj dva pci ali stvar je u tome da je ovaj certified nvidia. a zna se da nvidia manje struje zdere pa nisam siguran da li ce moci izdrzati dvije recimo X1900gt |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
.
|
Na koje napajanje misliš? Ja bih rekao da sva navedena napajanja mogu bez problema progutati 2x1900gt...ipak se tu radi o taganu i seasonicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
***iga neznam ili sam glup ili sto kada jedna grafulja ZDERE oko 100 i vise wati puta 2 jos ventilatorici i svastarije neznam bas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
e da i di kupiti X1900 crosfire |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
.
|
Ne kužim...ti misliš reći da jedan Tagan/Seasonic nemogu progutati dvije x1900gt...čovječe pa ljudi sa x1900xtx imaju crossfire sa slabijim napajanjima... A x1900gt crossfire...hm...kod nas nema koliko ja znam...ali mislim da nije ni potrebna master kartica...znam da je vorda na forumu imao x1800xt cf bez master kartice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
onda dobro nekako sam zbrajao..... ok ali ako se za***em.......: giljotin I WILL HAVE MY REVENGE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
.
|
Ako toliko nisi siguran u to...onda bolje sačekaj da ti još netko kaže svoje mišljenje...ali mislim zbilja da jedan tagan/seasonic od 500w mogu vući i više od x1900gt cf-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
A radi ventilatorčića se ne moraš brinuti, prosjek je 1.5W po komadu...
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
|
onda sam na konju nego citao sam onaj clanak dvije X1800XT bez master kartice..... ovaj je uspio ali nije jer mu nesto nije radilo kako treba tako da kita |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Onda si i pročitao da je imao Enermax-a na 500W, tako da, Seasonic 500W i nemaš kaj strahovat. Ako nemaš para, uzmi si i 430W model, isto će biti ok. A njemu nije radilo u igrama dok nije stavio viske postavke sa AA i AF...Mada to može i biti do nezrelosti chipseta kojeg koristi...
![]() |
#43 |
Premium
|
e sada za to napraviti je potrebno znanje koje ja kao prvo nemem a druga stvar je ta da li maticna gigabyte DQ6 sa tim 965P chipsetom moze to naciniti jer je on imao maticnu sa ati chipsetom |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
.
|
Hm...mislim da to nije bilo samo zbog nezrelosti čipseta već i zbog drugih faktora...inače DQ6 podržava CF... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
pa isplatilo bi se probati ali ja svejedno nemam para na bacanje i nemam ni znanja da se ***em sa time. posto ja znam jedno 20% (vjer. i manje) onoga sto vi znate. tako da bi ja vjer isao na stari dobri orginalni cross. e da i njemu se desio tearing to je.........:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Premium
|
je ovo za stvarno ili se neko za***ava http://www.microline.hr/MOL/EUWeb/St...08Ti46H770WjdC
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Nitos daj definitaj kaj ti smatraš pod tower kučište? : stoopid Slobodno može uzet 520E ModStream no ja bi mu preporućio 430W Seasonic ili 500W Seasonic ako već pati na W, Tagani su mi u zadnje vrijeme nešto jako pali u očima tako da dokle god ima Seasonic ili Enera za kupiti radije bi uzeo njih, također i OCZ ali PowerStream ili GameXStream verzije.
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
je ono istinito na stranici microline-a jer inace te grafe kostaju oko 4000kn a ovdje pise 2000 i kusur........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
jeli to istina???????????????????????????????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Nazovi pa pitaj... Koliko sam citao negdje, 2x X1900GT ili 2x X1800GTO rade bez master kartice na ATI-jevim chipsetima, samo ne znam kakvo je stanje sa intelovim koji podrzavaju crossfire... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|