|
![]() |
#391 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Sto smo zakljucili sa reputacijom i ostalim djidjama uvedenima na zadnjem upgradeu osim da moderatori i dalje ne mogu ocijeniti druge clanove? ![]() Sto bi po meni bilo korisno, jer sto - neki papan npr. moderatoru spici bad comment na neki post zato jer se isti uvrijedio sto ga je ovaj opomenuo. A IMHO, posto su moderatori (nadam se) osobe od povjerenje i izabrane su da odrzavaju odredjene podforume, ne mislim da bi neki "zlouporabio" tu opciju na nacin naveden gore. Sto se tice kartona, super su. Mozes pratiti koji je moderator, sto, kako, zasto i kada ga uvalio kojem clanu. Lakse se prate "problematicni". Dakle, prva liga. Jedina stvar - postoji li opcija da se malo prosiri izbor poruka koje se salju korisniku, odnosno razlozi za upotorenja odnosno za crvene? Postoji i custom opcija, ali eto, testirao sam je, i za nju postoji kao jedini izbor crveni karton; warning ne. Multi-quote je takodjer super, ne moram vise sam upisivati quote naredbe, oznacim 2-3 posta, i vuoila. Takodjer, spammeri vise nemaju isprike kada okinu dva posta zaredom, brisem ih jer su obavjesteni da postoji opcija multi-quote. ![]() Mark this forum as read - koji radi nakon refresha, isto super stvar. U Edit se ulazi puno brze nego prije, opcenito, jos nisam vidio da je forum zastekao od upgradea, pohvale za ucinjeno. ![]()
![]() |
#392 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Samo jedno pitanje, kad mislite ovo riješiti ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#394 | |
Laughing Man
|
Ružno mi izgleda, pa sam pomislio da je možda riječ o grešci. Izgleda ko' da je stranica još u izgradnji...
![]() |
![]() |
![]() |
#397 | |
Laughing Man
|
:clap: jesam, jesam, picajzla sam. E sad, još kad bi netko od modova/admina neku pametnu rekao na ovo, pa makar na PM, bio bi sretan, i dan bi mi bio ispunjen : goood :
![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Laughing Man
|
Skužio, ali da su baš svakodnevna i nisu, a da sam u pravu, jesam : hello2 : . Uostalom tome bi ovaj podforum trebao i služiti, a i potaknuo sam neke pozitivne promjene (hint: asocijacije i kalodont). BTW željno iščekujem iduću anketu tipa "koliki vam je pokemon" a ista će trajat barem recimo dok ne uđemo u EU. EDIT: moj tisućiti post. WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 28.08.2006. u 11:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |
Laughing Man
|
![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
kako se development rasplamsao otkad sam nezaposlen ![]() efo, imao sam par sati viška pa napravio module za google homepage. http://www.google.com/ig/directory?n...mepage+Content eto... da nas i oni koji su prodali dušu google-u (welcome to the club) mogu čitati na svoj način ![]()
![]() |
#403 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Eeee da i slike za Žderonje. Kak ti to volim reć nemaš pojma. ![]()
![]() |
![]() |
#404 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ako nekog zanima kako se računa reputacija na Rage3D forumu, može to pročitati ovdje: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33865393 |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
ono ispred konpjuktora
|
efo... ponovo ne mogu spavati... mislim da će napokon search raditi kak spada. složeno je tak da pretražuje sve osim svaštare i tržnice (molim bez komentara na ovu odluku). uglavnom, upravo se reindexira cijeli search foruma i ujutro bi sve trebalo biti normalno. ako niti ovo ne proradi kak spada, totalno ćemo odbaciti ikakvu nadu da će vBulletin-ov search profunkcionirati i prepuštamo se u ruke svemogućem guglu. ovo je prestrašna tlaka. ![]() ako netko ima volje pomoći u testiranju novog searcha, slobodno može postati rezultate, zaključke i komentare ovdje. hvala
![]() |
#408 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Hm, probao sam sa nvidia: izbacilo je dosta rezultata, ali uglavnom iz 2005. godine, one na koje sam ciljao i nasao rucno, nije izbacilo. Takodjer pojam "catalyst" izbacuje rezultate od 25.01.2005 pa starije. "X1800" i "x1600" - nema rezultata, a "9600" izbacuje neke, ali prestare rezultate, odnosno nisam u search rezultatima nasao one na koje sam ciljao i vidio ih da postoje u zadnjih par dana.
![]() |
#409 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() OK, ako radi ostali dio PCE foruma. Ali sad jedno pitanje. Ak' nemreš složit da tražilica radi za cijeli forum, da li je moguće složiti samo Search this Thread da radi primjerice na većim temama, ala tržnica, Žderonje i još njih par koji su aktivni već par godina. Znači da tražilica pokriva samo taj dio i da se ne veže za ostatka foruma. I nemoj misliti da sam zaboravio slike i tumbiće za ŽDERONJE. ![]()
![]() |
![]() |
#410 |
ono ispred konpjuktora
|
ne, nema šanse da pišem tražilicu za žderonje i tržnicu posebno ![]() i čiča ne podj... ![]() btw... čuda se s optimizacijom logova mogu napravit... sql queryji su se ubrzali za kakvih realnih 30% loool. zakon. daklen, sve kaj se sad otvara na *.pcekspert.com i inim domenama je realno brže za tih... 30% ? kewl ![]()
![]() |
#414 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni cijeli dan nije htio ući, tek sam sad konačno uspio, nakon kaj sam kliknuo 100puta refresh... Već mi dopiz***, al treba bit uporan ![]() Kaj server ne šljaka? Tak je i na forumu.hr, isto ne šljaka... Neki database error... |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() P.S. Koji k???? Matheww se neće sramotit kaj ima SDRAM? Pa imam ga i ja! Jel radi?? Radi! Kaj si tak iskompleksiran, Isuse.....i updateD.... edit: sad vidim da je na moje pitanje ipak odgovoreno, al mi nije prikazao u "novi postovi". meh........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |