|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
bootanje windowsa
situacija je ovakva... komp se normalno upali i i pocnu se dizat windowsi: http://membres.lycos.fr/spidypicture...s/SP2/Boot.png kad se ta "traka odvrti", trebalo bi pitat za password. medutim, dogodi se ovo: http://img156.imageshack.us/img156/2673/untitledtq8.jpg i samo se vidi strelica misa na toj crnoj pozadini... ali mis i tipkovnica se smrznu i nista ne mogu... jel netko zna u cem je problem? hvala : cheers2
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pozdrav! Jesi probao uci u safe mode sa F8? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Kao što ti je GORKI rekao (odnosno postavio pitanje)....dali si probao safe mode.... I malo na pobliže opiši situaciju......npr. šta si zadnje instalirao, kad se to prvi put desilo......itd! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
nisam probo uc u safe mod... ali kad mi se prikaze izbornik gdje mogu birat : - start windows normaly - safe mod .... ..... ne mogu nista odabrat jer mi tipkovnica ne reagira... i neznam kaj je zadnje instalirano na komp jer nije moj... kum mi ga je donio da probam nes iskemijat ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
O kojem kompu je rijec? I kakve su postavke u biosu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
athlon 1600+, 256MB , neka gigabyteova ploca - neznam tocan model... a za postavke u biosu neznam jer mi nije reko password kum : Machineg nazvat cu ga sutra i pitat... neda mi se danas za***************avat s tim ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
resetiraj CMOS covjece , tak ces undoat sve eventualno promjene biosu koje je on radio. a moguce je i da nema password neg da je pass 0000 al ajd pustimo sad to udi u safe mod i odi na system restore meni je pomoglo neki dan kad mi nije htio uc i win. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Mozda ju je upiknuo u krivi utor. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
haha, tipkovnica je ispravna ![]() jer kad udem u BIOS, mogu upisivat password... ali naravno jos ga neznam ![]() ma sredit cu to danas.... samo mi se neda sve prestkavat na taj komp jer mi je ovaj doneso samo kantu ![]() jos jednom svima hvala na pomoci : cheers2
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
izvadis bateriju iz ploce sa time resetiras password i sve postavke biosa. nadalje uzmes usb tipkovnicu i usb mis i probas se logirati u win ako nece onda fino opet u bios first boot device cd rom ubacis cd od xpa. Pregazis stare windowse i super. AKO ti je stalo do podatka izcupas hard spojis ga na svoj komp i pocupas sto oces jako jednostavno samo uzima gro vremena ovaj cjeli postupak ![]()
![]() |
#13 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Tipkovnica ti mora reagirat na opciju biranja Safe moda. Ako ne reagira, nije dobro. Probaj s drugom tipkovnicom. Reset passa u Biosu ti je objasnio Codiac. Ako ništa ne upali, probaj restorat boot s WinXP cd-om.
![]() |
#14 |
Guest
|
Da nije zagrijavanje, ako se blocka na opcijama safe mode i to, lol, prvi put cujem ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nesto ne stima s biosom odnosno s tastaturom. resetiraj bios obavezno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas