|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
no sound?!?
dakle situacija je sljedeća: integrirana zvučna kartica na matičnoj (via ac'97 audio controller), zvuka nema, pokušala sam mijenjati zvučnike, instalirati nove drivere, ništa nije na mute ovo je konfa: Asus A7V-E amd duron, 750 Mhz nvidia riva tntr model 64, 32 MB hdd 40 gb
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ima li u device manageru kakvih upitnika/uskličnika pored zvučne nakon instalacije drivera? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da nije iza krivo uštekano (zvučnixi u zvučnu)? Je li osposobljena u BIOS-u? Dobri driveri instalirani (a prošli dobro izbrisani)? Ako je dobro uštekano i sve u BIOS-u naštimano kako treba, a odgovor na mailmanovo pitanje negativno - otišla je integrirana zvučna...
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Trebalo bi pogledati u BIOS-u i malo se poigrati sa port adressama,da nisu sve zauzete drugim device-ima..ne mislim da je odmah otišla zvučna,nema kako..sama od sebe?!..jedino da nije kresnula ploča od pod par puta.. ![]() Pogledaj sama malo,stisni del kad upališ komp,dok učitava količinu rama,odi na integrated peripherals ili kako se već zove to..i pogledaj Onboard sound,LAN i ostalo što nudi..a naravno i jesi li dobro sve spojila,obično u zeleni idu običnjaci 2.0,2.1 sistemi.. I namjesti u WinXP pod multimedia properties,svoju konfiguraciju zvučnika i kvalitetu zvuka možda da staviš ne na best,nego nešto srednje...nije baš neka zvučna.. Javi kako je prošlo..: cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A da nije samo mute ulkjučen?: hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
pokušaj skinit najnoviji driver za tu matičnu s neta! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
da si malo pažljivije čita moj prvi post vidio bi da sam naglasila da ništa nije na mute također sam već napisala da sam pokušala s novim driverima
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Šta je s jumperima za front panel? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas