|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2003
|
Koja memorija?
Malo obnavljam stroj pa bi htio par informacija. Kupit ću Epox 8RDA3+ matičnu. Imam 256 MB Kingmaxa 333 pa sam mislio uzeti još jedan takav da imam 2 ista. Primjetio sam da ljudi dosta govore da se Kingmax izbjegava a u svim recenzijama na internetu govore da je ta memorija super. Neka mi neko kaže zašto bi je izbjegavao i koju da uzmem umjesto nje. MB Soltek SL75DRV-5, Athlon XP2400+, 384MB DDR, Sapphire Radeon 9500pro 128MB, 3Dmark2001-11300, 3Dmark 2k3 3505 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Koja memorija?
Citiraj:
Sto se tice koju da uzmes preporucio bih ti ili TwinMos PC3200, PQI PC3200 ili Corsair Value PC3200 Sve memorije za tvoju uputrebu bi trebale biti i vise nego dobre! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citaj o KingMax-u http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1253 Sramota, na tvornickoj brzini su morali povecavati voltazu. Ej, marac, moram pogledat jel valja sta ta PQI memorija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ja bi samo ove uzeo Infenion, Corsair, Crucial ili Mushkin, ništa dalje, mada je i TwinMOS još donekle dobar. Prije je kod TwinMOS-a bilo to su čipovi bili od različitih proizvođaća. Ja bio kupio 128MB PC2100 jedan tjedan. Jedan friend je kupio samo tjedan dana nakon mene isti tip ali čiovi su od drugog proizvođaće bili. Dobri su oni koji dolaze s čipovima od dobrih semiconductor proizvođaća. Da li je to još i danas tako, da li proizvode sami čipove, nemam pojma |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
I don't trust them |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2003
|
Ovako - Kingmax .Crucall, Mushkin nečeš baš nači kod nas.Corsair -256 modul preskup-kojeg več nije baš svejedno uzeti jer češ tražiti mjesta na ploči kad za kojih pola godine htjedneš staviti 512 .Za cijenu 256 Corsaira dobiješ Kingmaxa 512.Dakle Kingmax-a tu je igarancija od 5 godina-je da ti toliko neče ni trebati, ali ajde. PLUS - najcool su od svih jer su ima BGA u boji, ako uzmeš Super seriju.Ma brale uzmi Kingmaxa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() sve ti zavisi...jel mislic oc-at ili ne... fala bogu izbor memorija se svakim danom povecava i tjera nas na podrobnije razmisljanje kaj uzeti.. prodaj svoj stari keks i uzmi si sve novo...ak vec obnavljas,nemoj skrtarit,jer losa memorija radi tone i tone problema....ne tako davno , i ja sam razmisljao koju da uzmem... probal sam na kolicinu (2x512mbPQI@333),super, giga je giga,al za oc.... sljabo.... onda sam ubio 2x256mb corsaira( xms3500@433) koji kosta ,kak svetog pere kajgana,ali brajko ide i do 460> mhz-a! i sad vozim na corsairu jer se volim igrati sa oc-a znam da frke nema,jer tu je i 10 godina garancije! ak se ne mislis ozbiljno prtljat sa OC,..ima svega i svaceg...samo misli unaprijed, a ne da za 2 mjeseca opet mjenjas... uostalom ,da ne ponavljam vec prozvakanu temu,izlistaj si stare postove na forumu....sam ti bude jos teze odlucit!!! a ak sam odlucis,pa se zaje... bar se bus srdil na nekog koga dobro poznas,a ne na nekog ...... forumasa !! -to je samo moje skromno misljenje......- ![]() ![]() ![]() ![]() ----sad znam da nist* neznam-by Grunf- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Kupio sam ja Corsair XMS 2700 256MB x 2 pa kud puklo da puklo. Nisam uzeo Epoxa već je to na Abitu NF7-S 2.0 . Radi sve ko curica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
to te ja pitam....
Citiraj:
i sad se ne moras vise nis sekirat da ti bu sistem kenjkal poradi lose memorije! vozi misko!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
AMD
Mitzek! Daj mi napiši koja je ono Gigabytova matična kaj smo razgovarali telefonom pa da pogledam na njihovim stranicama. A posebno bih te molil da mi napišeš kaj sve može jel nisam stigel sve pohvatat. Čujemo se. ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|