|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Evo danas je stigla i potvrda: Dear Sir/Mdm, Thanks for your prompt reply! Your address is now confirmed now: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Please be patient. The prize will be sent to you within 4 weeks. Once again, thanks for your support to ASRock! For more information of the lucky draw, please visit our official website (www.asrock.com)
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ovaj tjedan mi se posrećilo. Jučer sam na pošti podigao paket sa mačjom hranom od Whiskasa jer sam na njihovoj stranici ispunio upitnik o kućnim ljubimcima ![]()
![]() |
#35 |
Guest
Datum registracije: Jul 2006
|
Bravo AMD i jjd37!!!: goood : Baš mi je drago, uletilo vam u zadnji čas! Ja evo tek sad ponovo švrljam po Forumu i vidim novosti. A da je ASRock prava firma to nema sumnje. Ja sam svoju nagradu dobio pred neki dan, avionska pošiljka na kućna vrata za dva dana iz NZ, bez carine i troškova, samo potpis dostavljaču. Zar to nije cool!? Pozdrav, J. b.t.w. nadogradnja će malo pričekati, da još malo padnu cijene : boxers : ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jadran. 13.08.2006. u 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
5 od 5..josip jagatić,tj.ja....zeznuo sam,bio sam na moru pa nisam provjeravao mail...tek sam se sada javio..nadam se da će poslati...
![]() |
#39 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |