|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#32 |
Guest
|
drito isti vrag po stupnjevima ![]() al nije mi jasno između 5 i 12v na freezeru nema razlike? edit: aha aha vidim da je na 5v na mjereno na 2200mhz dok na 12 na 2800... 2nd edit: kak sa sonicom su iste temp ko sa freezerom, 1c razlike? |
![]() |
![]() |
#34 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ja i dalje nemrem vjerovat da je na istom naponu, a različitoj frekvenciji razlika u temperaturi već od 1°C (a da je cooler, freezer64 npr., na istoj voltaži). Naravno, to sam već davno napisao na 2crowded forumu prilikom diskusije o tom testiranju ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako je dilema FreezerPRO ili Katana, moj bi izbor bio Freezer zbog (kako je vec spomenuto) lakse ugradnje, jedne pipe vise i iznimno lakog skidanja venta poradi ciscenja ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma Freezera64 Pro i gotovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|