|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
hladjenje...
ovako stvari stoje...na grafi i procu iz siga su stock cooleri.nije da sam nezadovoljan,ali ipak...e sada,sto trebam?molio bih ekipu da mi posta najisplativije hladjenje za grafu,proc i hdd a da sve skupa ne ide preko 500 kn...ako bude koja kuna vise,ok,ali nemojte da bude 590...budzet je ogranicen.btw da li na sonic tower moraju ici dodatni ventilatori?jos nesto,na ovom kucistu imam 2 venta...koji je za upuh a koji za ispuh???radi se o centurionu 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Za proc AC Freezer 7 Pro, ili cak najbolje TT Big Typhoon ili Sonic Tower. Sonic ce te malo skuplje izaci. A za grafu, ne znam... pogledaj ide li koji Arctic Coolingov (Accelero), ako ne bit ce ti dosta i obican Zalman VF700 AlCu ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Slažem se s kolegom gore, dakle na grafičku Zalman VF700 AlCu ( cca 160 kn ) A za procesor neznan, ovo šta je kolega nabrojia + Zalman CNPS7700-AlCu ( cca 216 kn )
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nikakav 7700 već je Freezer7Pro ili Scythe Katana sasvim dovoljno za takav proc. A ako će se upuštati u ozbiljnije OC vode onda TT SonicTower ili TT BigTyphoon Grafa VF700 no radije bi vidio Accelero gore jer je pun bolji cooler ali upitno je dal je kompativilan s tom grafom a mislim (tj gotovo sam siguran) da nije jer ide samo na 6800/7800/7900GTX
![]() |
#5 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ne nije kompatibilan jer posebne verzije za 7900GT,7600GS i GT,X1600 dolaze te u listopadu ili studenom ja mislim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
vf700alcu je savrseno, ali savrseno dovoljan za tu grafu...ionak se malo grije... ...i da samo ponovim vec nauceno...dajte zaboravite vise tu zalmanovu 7000/7700 seriju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|