|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Cooler za cpu?
Imam AMD Athlon 64 X2 4600+ Manchester S939 i trebalo bi mi hladenje koje ziher ide gore bez nekih dodatnih problema...gledo sam po netu i tu na forumu, ali za svaki slucaj da vas pitam sta mislite...MBO ASUS A8N-SLI DELUXE kao sto vidite iz prilozenog ali za svaki slucaj da nebi bilo : hitthewa
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
kolko para..ako imas para tt big typhoon ako imas para i zivaca tt sonic tower ako nemas para i živaca katana enđoj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
http://www.links.hr/index.php?option...90fa15531146e6 Biraj....ali mislim da ti je KATANA sasvim OK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Budget: ZALMAN CNPS9500 AM2 Thermaltake BIG Typhon Thermaltake mini Typhon Value: Arctic-Cooling Freezer 64 Pro njega mogu i preporucit jer je low cost,laka instalacija,tih i dobro hladi pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Evo suzit cu ti izbor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Evo, ja imam Big typhoon i super sam zadovoljan. Tih je, a u odnosu na box cooler je temperature smanjio za 18C. Uglavnom, super je cooler i isplati se dat novce za njega
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Najbolji TT Sonic Tower. best Buy AC freezer 64 pro. Izgled?? kad kučište zatvoriš ne vidiš kak izlged aosim toga bitno je kak hladi a ne kak izgleda.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nebi 9500 pored TT BigTyphoona i Sonica uzeo nikad.... Em je skuplji, em je glasniji a još i lošije hladi od ove dvojce. Ako imaš para razmisli o TT braći i Scythe Ninja plus Ako nemaš para uzmi Freezer64 Pro ili Scythe Katana SCKTN-1000 prednost Freezeru jer ne trebaš vadit ploču
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
tako je...sonic tower ili big typhoon i katana ili frizer... kaj se tice mini typhoona ljudi nemaju bas komplimenata za taj hladnjak...em je skup ko i veliki brat, a znatno losije hladi |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
Lošije hladi baš zato kaj je cijeli od bakra pa treba jak protok zraka da ga se ohladi a onda je to bučno. Po meni taj je cooler promašaj a pogotovo ako uzmemo cijenu u obzir ![]()
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Freezer 64 PRO. Jer si navel da ti se neda sa njim zafrkavat, lagano se metne (ima kopču), tih, hladi super. Metneš ga i zaboraviš na njega...Na defoultu ili malo povećanim naponom proca, jako slične temperature ko i Sonic... A ako oćeš, the best, Sonic Tower + 120mm vent po želji.
![]() |
#15 |
Moderator
|
Iskreno sa istim ventom Sonic hladi isto ko i BigTyphon možda je ćak BT stupanj bolji ali to ovisi o temp okoline, naravno na istom procu i u istim uvijetima. No definitivno je tiši od Sonica (sa istim ventom) Tako da ako se netko dvoumi između njih dvoje odluka pada ovisno o subjektivnom dojmu i izgledu. Imao sam stock i Freezer i ST i BT tak da znam kaj koji može ![]()
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
EDIT: Wolverine me prekorio jer sam rekao da sonic bolje hladi. Ajde hlade podjednako... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
realno gledajuc niti jedan hladnjak nije ni do jaja tt big typhoonu... jedina konkurencija mu je sonic tower..ali mana mu je jer se moras zahebavati s ventivoma po njemu..big typhoona zakvacis i hladi..i to jako brutalno..hladnjak bogova.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]() |
#20 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Vidin da svi spominjete taj AC freezer 64 kao BB. Da buden iskren nisan se dosada bavija tim šemama jer san na soc. A, al sad prelazim na 939 pa me zanima pomalo. Koliko je uopće taj cooler ''jači'' od BOX-a? Ono zanima me jer se isplati dat 150 kn. Jer rađe ću dat 300 kn pa imat pošteno hlađenje nego dat 150 kn pa imat 2,3 stupnja niže od BOX-a ![]()
![]() |
#21 |
Moderator
|
o vjeruj mi nije razlika 2-3 stupnja...veća je a i puno je tiši od box coolera. npr ako netko ima Venice 3000+ na 1,8-2,0GHz na 1,1-1,2v može ga freezerom i pasivno hladit ili ga stavit da radi na ful malom broju okretaja Freezer vrijedi svake lipe ![]() A što se tiće ninje... ne znam kako stoji sa montažo ali moraš vadit ploču van vjerojatno ista shema ko i sa TT-om pogledaj po netu review-e
![]() |
#22 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Tako je...vjeruj mi, neces pozalit ako uzmes freezera. On je taman ako ne mislis clcokat (ili mislis malo clcokat), a za neke vece clockove tu je BT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Glede buke, ne zanima me, šta se mene tiče može i 50 db, navika... Glede klokanja, a ono X2 3800+ je u igri. Sumnjam da on može neki bjeesni klok, možda max 2500 i ja zadovoljan ![]() nego je*e me jedna stvar kod toga AC-a. To šta je okrenut naopako pa onaj bočni ventilator na kučištu ne služi ku*ca. A na ovom šta sad iman razlika mi je skoro 10 C kad bočni upuhuje. Neznan oće to bit problem
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Nece biti nikakav problem, jer svejedno frizider hvata svjezi zrak i s tim zrakom puse po procu. Za X2 3800+ ti je taman ako ne mislis imati neki ekstremni clock...za 2.5ghz taman ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
da moraš vadit i mnogo ti je komplikovano stavit katanu... i ako ćeš uzimat katanu ne uzimaj tu 100 novaca skuplju verziju cu verziju neg običnu... al ja bi rađe freezer 64 pro.. montiraš ga za 3sek, po tišini isto al katana KAO bolje hladi...(možda max 2-3c a za to se ne isplati davat više para i mučit se oko stavljanja(kasnije i skidanja)) |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
Vjeruj mi, zaboravit ćeš ti na tih 2-3°C kada ćeš trebat ili micat cooler ili novu pastu stavljat pa kad ćeš morat micat matičnu ili šta ti ja znam. Ja imam Freezera 64 (non-PRO koja je kakti lošija od PRO) i stvarno je cooler max. pojednostavljen, super hladi i ne vjerujem da je razlika u temp. naprema katani 2-3°C, a ona je je još i skuplja...
![]() |
#29 |
Moderator
|
Oko Katane kad je riječ onda se kupuje SCKTN-1000 verzije AKA aluminijska jer je lakša a isto hladi a da ne govorim koliko je jeftinija. Oko komplociranosti ugradnje bi se dalo raspravit no istina je da je koma jer moraš vadit ploču van. No za 140kn koliko košta Freezer64Pro on je definitivno best buy ako se traži dobar, tih cooler koji je jednostavan za ugradnju ![]()
![]() |
#30 |
Moderator
|
Istinu na sunce, koliko je ta Aluminijska katana jača naprema freezera PRO ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|