|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
LANPARTY UT RDX200 CF-DR
http://us.dfi.com.tw/Product/xx_prod...D=3669&SITE=US šta mislite o ovoj ploči ![]() jel brza/stabilna/dobra za clock svako mišljenje i savjet je dobro došao?mjenjam ju za svoju iz siga jer planiram kupit josh jednu miss XTX i uživati u broju fps-a:clap: I da recite neko hebeno dobro/kvalitetno napajanje koje će se nositi s konfom iz siga+ lagani clock GPU-a.. ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Svakako dobr ploca a siguran sam da i da se dobro vozi.. nego reci mi...Da li imas problema sa FPS ovima? Trzanjem u igrama ili cisto ides do kraja? Sta se tice napajanja ne smis štedit pare kad je vec takva situacija ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Za maticnu ti nemogu reci, ali cemu jos jednu 1900XTX? : stoopid @Gorki: ma to je lose napajanje, treba ovo onda OCZ GameXtreme i slazem se sa tim sto kazes, sigurno mu trzaju neke igre, pa mu treba jos jedna XTX ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
cjena xtx-ice ljudi drasticno pada/napajanje trebam jako dobro(cjena nije problem): goood : /nemam problema s fps-ovima za sad ![]() josh jedna xtx za drugu platformu(za kojih 2mj) bazirana na conroeu E6600 bla bla.... @GORKI ramovi su : goood : : goood :
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Uzmi ovo napajanje koje je Gorki preporučio. Sa tim Enermaxom bi mogao napajati svoj komp i susjedov komp ![]() Premda bi ti i sadašnje napajanje poslužilo,no kažeš da novci nisu problem ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Neka nadam se da ces ih onijit dobro kad ja nisam! : sweating Kad nije beg cicija onda poslusaj Mr. M za napajanje... Onda ošini po prasini! ![]() ![]() Edit:Swarm dude slazem se s tobom...moga bi stanicu napajat...ma dobro je to napajanje ali ako se oce bas preseravat onda izboji duplo za nista..snagu koju neces nikad iskoristit.... Ima san prilike pricat sa vlasnikom Libertya od 600W pa je i sam prizna da mu ne triba toliko snage (zaj*** se!)...ukratko bacanje para....ali ako bas oces ZOKSY... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Pitanje ![]() ![]() EDIT: Neznam za ati, ali za nvidiu je preporuka 700W napajanje kad su SLi grafe
![]() |
#8 |
Premium
|
Mr. M enermax ima bolju iskoristivost 80+ % i ima dva rejla za SLI/crossfire sta je ZOKSY postavija kao uvjet... Nije sramota pitat i nije glupo pitanje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
hmmm...OCZ ima iskoristivost 83% (tako pise u specifikacijama), jedino nemogu nigdje naci dali ima dva rejla za SLI/Crossfire, ili ima adapter (poput Hipera). Jedino sam nasao u reviewu jednom da je napajanje overkill za sada, ali je ulaganje u buducnost ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
img79.imageshack.us/my.php?image=xyxyllkn0.jpg mislim da ova slika sve govori.....Toliko o 500W za moju konfu...ili senzor laže: nono : kaj mislite kaj bi bilo da s tim napajanjem imam xtx X2 +12v=ispod 10V ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Hipera 580W ima modularne kabele mozes ih odspojit kad ti ne trebaju ili ih ne namjeravas koristit momentalno... ZOKSY senzor laze jer da je tako ne bi moga tu sliku uslikat.... ako imas unimer provjeri sam napone pa ces se uvjerit da nije tako... cest je slucaj da softveri lazu kod ocitanja napona..zato iz prve ruke uvjek mozes provjerit unimerom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Gorki, da hiper 580W ima modularne, ali ima samo jedan PCI-E kabel, a drugi ustekas u 2xmolex i onda dobijes drugi PCI-E, znaci, nema dva kabla. Moze jedno pitanje, usporedba Hipera 580W i Enermaxa Liberty 400W, jer na ovom mom Hiperu je 12ca ispala iz lezista, pa sam dobio povrat novca i sad si moram nabaviti drugo, pa sam u dvojbi, da li naruciti Hiper ili uzeti neko drugo?
![]() |
#15 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Nije mi se dalo trazit po cjenicima! ![]() Zato sta sam siguran da ce to napajanje dobro obavljat svoj posao jos veci niz godina. Mr. M enermax je kvaliteta i pouzdanost na duge staze i to ce napajanje trajat..nema sumlje... za taj konkretan model Hypera ne znam..nisam informiran... tako da necu tvrdit nista za sada. Svakako ti savjetujem pogledaj reviewe od jednog i drugog i onda sudi.. (sta imas i sta ces imat jednog dana ...planovi) i prosudi ulozeno/dobiveno. Ja sam zadovoljan svojim Hyperom takoder same se dvojia izmedu enermaxa ali cijena i garancija nisu losi... pa je odvagalo malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Enermax 500W liberty ima 2x12V rejl kao i 400W model i takoder ima SLI/Crossfire opciju kao jaci brat..znaci da nije ni malo slab kad to moze hranit ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Sad kad sam sve pregledao ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Premium moderator
|
I te kako je jak taj Enermax, premda nemam taj model ali moj od 370W ima 27A na 12V railu, pa ti vidi ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
ovaj ima 2x22A na 12V railovima, a za kombiniranu snagu 384W, a hiper ima 360W, pa mi je isplativost malo upitna, 25W za 150 kn... btw. nemogu na lapu povecati napon proca, cijelo vrijeme drzi na max. koliko god ja povecam.
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
|
zoksy...treba ti cf master da bi mogao upariti xt/xtx verzije x1900 ![]() i da...enermax liberty 500w gura opetron 165@2500 i dvije x1800xt grafe na mojoj konfi, ali mislim da bi ipak trebao ici jos jedan model gore za x1900 seriju |
![]() |
![]() |
#23 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Na mojem su žice označene bojom tako da lako znaš koja je s kojeg rejla i pospajaš si tako da raspored bude odgovarajući, svako sa malo iskustva to lako sredi... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|