|
![]() |
#6573 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
o atha!! kak zhec? ja sam danas tamanio sendvice od kukuruznog francuza,kulen,gouda! +naravno chokoladno mlijeko... hehhe dosta mi je bureka! ![]()
![]() |
#6574 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam samo mrknuo jedan talijan sa zimskom, majonezom i kiselim krastavcima...drugi sam ostavio za večeru i mortadelu sa maslinama ![]() Ali sam zato poŽderao barem 3/4 kile malina, bolje čiste bubrege nego 5-6 Žuji za redom. ![]()
![]() |
#6575 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6576 |
Super Moderators
|
Moram priznati da mi već pomalo fale Žderonje...trebali bi napraviti jedne "mini" ![]()
![]() |
#6577 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Teško da će jedne žderonje biti "mini", makar ti se čini da je ljeto i da nema nikog, vjeruj mi, doletit će smradovi sa mora.... ![]()
![]() |
#6578 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6580 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6581 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Jeltz, deckovi....kada god organizirate, ja sam za. Petak mi uvijek pase, a jos sam plus na godisnjem do 21.08. Pase mi i kasnije naravno. ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#6582 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Panorama nam se oporavio, bus ide na registraciju i promjenu prozora. Stoga, u pogonu su i on i bus. Eto, moglo bi se organizirati recimo najesen u Osijeku. Dolazi panorama sad ovaj tjedan u Os pa ću pričati s njim.
![]() |
#6583 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
znam da je ovo nepopularna tema na zderonjama ali.......... ![]() sutra bi trebao napravit neku zdravu klopu ![]() jel ima netko link s klopom od soje npr ali da nema sastojaka tipa "sjemenke nedođijske zelene kruske" jer u svim tim receptima ima nekaj kaj ja ne znam ni kaj je ![]() treba mi glavno jelo HELP nakon tog idem na mjesano meso ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6584 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
http://www.gastro.hr/index.php/hr/co...=Pretra%C5%BEi
![]() |
![]() |
#6585 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
jaooo danas za ručak meso sa kotlovine i pomfrit i neka pileća juhica...mljac ja onom pečenom papriko..mljac a za večeru hrenovke sa kiflom i mlijekom...sutra roštilj..mljac |
![]() |
![]() |
![]() |
#6586 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6587 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
(možda je bio prestar, tko bi ga znao sad) Pa smo se zguštali na dobroj staroj domaćoj ovci na ražnju ![]() Ta se hranila po vani sama i mogu ti reći da je bila bolja od 70% janjetine koje prodaju po birtijama. Uf, odmah mi je toplo pri želucu kad se sjetim.
![]() |
![]() |
#6588 | ||
Guest
|
Ajmo neke zderonje, moram platiti dvojici pivu, moram dati pare za CoD 2 server, moram se najesti i popit i to sve na jednom mjestu ![]() Citiraj:
SASTOJCI: 200 g sejtana 100 g dimljenog tofua 3 žlice mljevenog zrna slačice 2 žlice VE-začina 1 čaša zobenih pahuljica 1 čaša integralnog brašna 2 žlice nasjeckanog bijelog luka 0,5 čaše ulja ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#6589 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Vraćanje Duga
@Jeltz Poslao ti je widowmaker po meni flašu nekakvog bučkuriša jer ti je bio dužan neku cugu. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6590 |
Super Moderators
|
Mislim da ću morati poduzeti brutalne mjere ako se na Žderonjama nastavi sa ovakvim receptima ![]() widowmaker-pravom si našel dat cugu ![]()
![]() |
#6591 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Dobio sam 7kila dok sam bio banu ![]() Čips mi se zgadio. Sad si idem napravit pašticadu sa njokam. Dva paketa njoka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6592 |
Moderator
|
![]() |
#6593 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Nedjelja je,opet sam u ulozi golog kuhara ![]() Upravo narezao mladog krumpira i mrkvice,zacinio mediteranskim travama i lovorovim listom,bas je u pecnici... Tu je i sitno narezana puretina+3 pureca kotleta,marinirana i zacinjena paprikom : nuts : Ali ceka da se krumpir smeksa... Can't wait : nuts : : nuts : Naked Mixed finished Odoh jest : nuts :
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 13.08.2006. u 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6594 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije me bilo dugo na ovoj temi, a danas je poseban dan koji htjedoh podijeliti s vama: Ručak kod bake: Juha s kuhanim mesom, mrkvicom, domaćim rezancima. Pohana piletina (2 kom), domaći zagorski krumpir (∞). Bućnica (4 kom). Bakin sok od bazge (∞). Kava (2 šalice). Voćna kašica sastavljena od šlaga, tučenog vrhnja i kupina iz bakinog vrta koje sam netom ubrala (1 zdjelica + oblizala rajnglu). Baka najbolje kuha. Šteta što nema slika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6595 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Mam mi se škemba počela javljat kad sam gledao slike, mislim da ću lagano morat nekaj prigrist ![]()
![]() |
![]() |
#6597 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Nešto predobro, u rangu sa pravim Paškim (ne sa onim "paškim" iz dućana)... Netko je pitao kako nabaviti dobrog janjca...treba znati prave ljude. ![]() Eh, da, ja sam u Zagrebu cijelo vrijeme, pa ako se organiziraju Žderonje, dolazim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6598 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
eto ja u subotu ruzio i malcice se uneredio(samo malo!) jucer sam se probudio oko 15h i ustao se na rucak! stari je pripremao krumpir sa kobasicama zapecen u rolu!! desert:bucnica(takoder njegova kombinacija)sve u svemu jako je dobra domacica jer dok je bio na godisnjem svi smo se jako dobro hranili!! starci su sada zapalili malo u prirodu u brda iznad gline!tako da sam do sutra navecer sam svoj gazda!!sta ce se kuhat smislit cu neku kombinaciju al nema slika jer je pobro fotic!! ![]() : cheers2
![]() |
#6599 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Od klope na stolu bilo je mješano meso s roštilja, zagrebački, teletina i janjetina ispod peke, pomfri, luk, ajvar.... Po meni jedina zamjerka, nije bilo krumpira ispod peke. Cuga fruteki (medovača i orahovača). Cjena je bila u rangu bakine kuhinje, ali 20% jeftinije. Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6600 |
Guest
|
Hehehe, sad se sjetio da frend dofurao od svoje stare bucnicu iz Zagorja s svjezim jajima domacim, sve domace, uffff, toga bi mogao pojesti. mljac |
![]() |
![]() |
|
|