|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() da ne kompliciram. jedan DDR mi je pregorio. I sad imam duplo manje memorije(256). Do sad su bile iste memorije( DDR 256MB PC333 PC2700 184P ). Dal sad mogu stavit neku drugu memoriju unutra i kak bi to moglo funkcionirati? Danke! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
watch my sig .. imam tri sticka memorije .. svaki od drugog proizvodjaca .. a kaj se tice brzine .. tj ak imas 333mhz pa denes 400 mhz .. onda ti ovaj brzi stick dela na brzini ovog sporijeg ... .. naravno ak nemas nekakvu maticnu koja ne voli mjesane stvari onda bu sve ok .,.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možeš. Glavno da je DDR. Brzina je nebitna, lai mislim da će ti moduli raditi po brzini sporijeg. U nekim bi prodavaonicama mogao još naći i PC333.
![]() |
#4 | |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
PC333? To neki novi standard? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Moja preporuka je da se riješiš meme i da uzmeš dva ista modula! Ove kombinacije ti mogu raditi OK, ali to ovisi o ploči i modulima.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Nisam o tome razmišljao tako : hitthewa "immoRt4L" je u pravu.....izmi samo jednu, pa ako ti bude pravila probleme uzmeš drugu istu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
u mom slucaju kad sam na 1 gigu kingstona dodao jos 512 jednog drugog koji su oba pc3200 (ddr400) ali su imali razlicit CL ! jedan 2.5 a drugi 3 a smanjili su se na pc2700 iako je radilo sve bez problema (prime vrtio preko 10 sati) lijek? ... zamjenio za kingston i sve leti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|