|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ad-hoc wireless mreza
Imam problem. Pokusao sam spojiti (tj. spojio sam) 2 laptopa sa intelovim mreznim karticama (centrino, Pro/wireless 2915a/b/g, tako se nesto zovu) i svakih par seknudi mi puca veza!!! Driveri su najnoviji i nije mi jasno zasto?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Software developer
Datum registracije: Oct 2005
|
I ja imam sličan problem, na stolnom računalu imam nekakav Micronet (usb), a na laptopu HP nx6125 imam integriranu wlan karticu. Imam isti takav problem, čekam 5 min Accqaring network adress i kad se spoji, za pol minute-minutu pukne veza! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
provjeri da li je na oba kompa iskljucen frameburst, postavi na isti standard 802.11b ili 802.11g na oba kompa isti kanal, naravno da nema nekog drugog na tom kanalu i slicno... u device manageru treba iskljuciti - allow computer to turn off this device to save power, to zna raditi probleme
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Sve sam to i napravio...i nista....nemogu vjerovat da 2 iste kartice s istim driverima ne rade zajedno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
hmmm, da nemas mozda mikrovalnu pokraj ![]() Cudno mi je da ti se spoji uopce, jer po mom iskustvu ili radi ili ne radi, daj ako otkrijes problem reci ga uvijek je dobro znati vise. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Na moru sam u nigdjezemskoj, jedva da ima signala od mob-a, ne mikrovlane ili bilo kakve mreze ![]() Pokusat cu malo procackat, sad kad bude losije vrijeme, pa javim... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|