|
![]() |
#121 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ASUS P5W DH ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
u msan trebam cekati 2 tjedna da dođe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
pogledao sam i u linksu nema je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
regulacija napona na ASUS P5WD2-E ne odgovara Intel Core 2 Duo procesorima pa nije moguće staviti conroe-a na tu ploču... čitao sam da je asus izdao (ili ce izdati vrlo skoro) novu reviziju te ploče koja ce imati izmjenjenu regulaciju napona i podržavati će conroe procesore... a sad koja je najbolja ploča za conroe proc, malo je teško vec sad reci, to ce vrijeme pokazati...koliko sam ja vidio i čitao, asus izgleda najbolje, najviše se može overclockirati i ima prilično stabilan bios... dfi bi isto mogao biti jako dobar, čeka se novi bios koji bi trebao popraviti oc potencijal (400+ fsb) i riješiti neke stvari vezane uz memoriju... intelova ploča je relativno dobar izbor, ali ima neke sitnice koje ju muče... gigabyte ima možda čak i najveći oc potencijal, ali je zato bios u totalnim problemima i također se čeka nova revizija... asus p5b nisam još nigdje vidio, osim na anandtechu gdje se stvarno pokazala kao odličan izbor, ali ipak lošiji od p5w dh...također treba malo pričekati... što se tiče abita, samo pogledajte layout ploče i sve će vam biti jasno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Većina Core2 ploča tek slijedi u narednih mjesec, dva .... evo i neke liste: http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=101408 Zanimljivo je da će DFI izdati LP i sljedeći Infinity na Ati RD600 čipsetu ... LP sa tri "velika" PCI-E utora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ima li P5WDH Deluxe integriranu kakvu graficku karticu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |