Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.08.2006., 20:03   #1
priest
Premium
Moj komp

priest's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
sempron 2600+ clockanje-pomoć

Ljudi ako ko zna neka mi kaže kako da klokam semprona 2600+ imam msi-jevu k8neo matičnu pokušao sam sa fsb-om ali postane nestabilan poslije 237 te se počne rušit ako ko zna nek kaže, hvala!:clap:
priest je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2006., 20:11   #2
Marks
Premium

Marks's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
podigni mu i napon.
Marks je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.08.2006., 00:06   #3
CRO_Dessan
Registrirani Ovisnik

CRO_Dessan's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Gle priest, pri vrhu stranice ti je sticky kako se OC-a. Dobro ga prouci i sve ce ti biti jasno (to si prvo trebao procitati, a tek onda,u slucaju da jos uvijek ne kuzis, otvarati novi thread)

Evo ti direktan link: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=6829
CRO_Dessan je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2006., 08:17   #4
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
to se i meni dogacalo...ako imas u biosu postavku mjenjanja HTT-a metni ga na 3x,a ne kako je meni bilo na auto ili na 4x...na 3x HTT,memorija na 266mhz i sve na def naponu ide kao kod mene u sigu na min 2400mhz...ja jos nisam testirao sa podizanjem napona...ali znam da procesor ide preko 2500mhz bez podizanja napona i memorija sa postavkom na 200mhz ide takoder bez postavljanja napona...ali najvise zadaje probleme HTT,budem sada,tj danas probao podizanjem chipseta i njegovog napona pa da vidim dokle on to ide...
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2006., 08:24   #5
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
i sta je na kraju za ocom??
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2006., 13:17   #6
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor priest
Ljudi ako ko zna neka mi kaže kako da klokam semprona 2600+ imam msi-jevu k8neo matičnu pokušao sam sa fsb-om ali postane nestabilan poslije 237 te se počne rušit ako ko zna nek kaže, hvala!:clap:
Imao sam K8N Neo3 s.754 ploču(pretpostavljam da je to i tvoja). Ploča je jako bugovita, očitava krive napone, daje krive napone i loše se clocka(i meni je zapela na nekih 230 MHz-fsb). U vrijeme kada sam je ja koristio postojala je bios verzija 1.5 koja nije ništa poboljšala u udnosu na bios koji je dolazio sa matičnom, ostali su isti problemi, nakon mnogo neuspješnih pokušaja svih mogućih verzija biosa,drugih napajanja.... poslao sam mail msi-evom odjelu customer supporta koji naravno tvrdi kako je sigurno problem u nekoj drugoj komponenti, a ne u njihovoj matičnoj ploči, trebalo je par mailova da shvate da su ostale komponente normalne i da na njihovom forumu vidi iznenađenja ima mnogo nezadovoljnih korisnika iste matične ploče. Uglavnom rekli su da će navedene probleme ispraviti novijim biosima, od tada ja više tu ploču ne koristim, kod starog mi je u kompu i radi normalno ali ima još nekih bugova. Sada sam bio na njihovoj stranici vidim da je izažla 1.7 verzija biosa pa probaj s njim možda se nešto stvarno sredilo. Što se samog oveclocka tiće malo pogledaj po msi-evom forumu, tamo je bio jedan user(neznam kak se zove, možeš ga nać u bios temi) koji je sam reprogramirao bios i uspio je doći do nekih 290 MHz fsb-a....sretno

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na