|
![]() |
#1 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
Problem s memorijom
Dakle. Moja konfiguracija: DFI Lanparty nF4 SLI-D AMD A64 3500+ Winchester Gainward GF 6800GT + Zalman VF700 Corsair DDR400 KIT Value Select 2x512MB WD Raptor 36GB Dakle, u cemu je problem Idem ja jedan dan do frenda sa svojim ramima da stavimo u njegov komp (on takoder ima 1gb corsair al drugi model) pa da vidimo kak radi. Komp se nije ni upalil. Tada dodem doma, stavim rame .... komp ne radi, tj. kad treba uci u windoze se restarta. Izvadim jedan modul ... sve radi ... izvadim taj modul, stavim drugi .. sve radi. Skinem memtest i pokrenem ga, testiram najprije jedan modul, sve ok, testiram drugi modul, sve ok. E, tada stavim oba modula i pojavi mi se 92 errora ![]() ![]() Dakle ... brijem da sam si rame sje*o sa elektricitetom (frend ima laminat : nono ![]() any ideas? i jos jedno pitanje ... hoce li mi priznati garanciju u tom slucaju ? thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
khm...moguce je da rade zasebno a nece u dual chanelu..dogadalo se...a cuj...ako rami rade zasebno a ne u dual chanelu..odfuraj ih i reci da ti puca i da ti mem test pada... oni ne mogu skuziti da ih je nesto shebalo..jedino ako nema fizickih ostecenja ![]() probaj na jos jednom kompu...mozda prorade kod jednog forumasa je moja memorija bacala 500 errora dok kod mene nista..isto kao i njegova..bacila je cca 62 tisuce errora...imam slikano na mobu ![]() ![]() uglavnom on je napravio flash biosa te je sve proradilo ![]() iz receg flasha ![]() ja da sam na tvom mjestu furao bi memoriju na garanciju...a i to sa statickim elektricitetom..malo mi se cini cudno..nekako mi je tesko vjerovati da komponentu mozes s time tako unistiti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
rami su radili ok sve do odlaska frendu .... btw, lako si sje*es komponente sa elektricitetom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Je, istina je. Opasan je staticki elektricitet po komponente. Ja nastojim odlagati HW na antistatic vrecicu, ali isto tako koliko puta ne idem za time pa stavljam komponente po svuda. Naucis kada se opeces. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|