|
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja nevjerujem da ima ljudi koji su tako ljeni da nemogu jednu mtuavu stranicu napisati u explorer. http://www.bing.hr/ evo za ovo si otvorio thread uzivaj u objasnjenju.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Slažem se - ovo je katastrofa u šta se ovaj forum pretvorio...
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
: lol2 : A sada drvljem i kamenjem po meni...nisam otvorio jer sam u isto vrijeme pretraživao druge forume pošto mi komp nije htio bootat,zaboravio,panika,nakraju mi ni ne treba,grafa radi: hello2 : NIsam pitao za glupu stranicu,NEGO kako ostvariti,ovo je PC forum znači postoji šansa da je to netko već radio na forumu odkad ne rade....Mene je zanimalo ostvarivanje,postupak,trajanje.... A vama dvojici se ne ispričavam zbog toga što ste potrošili par sekundi na čitanje threada.... Postoji ignore opcija i moj savjet je da ubuduće obadvojica ignorirate postove kojih sam ja autor i vaš će mir biti spašen... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
daj ljudi ohladite se malo |
|
![]() |
![]() |
#6 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne bi te trebalo banati ali jedan lock na thread uz uputu da konzultiraš mozak bi bio dovoljan. NHF ![]()
#7 |
Premium
|
Svo to uzbudjenje ćeš lagano izbjeći ignoriranjem mojih postova ubuduće...Moja uputa... Tražio sam nečije iskustvo eventualno a ne stranicu s email adresom. "Hvala na savjetima" |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|