|
![]() |
#1 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Windows xp + service pack 2 + driveri merge
evo pitanje za domy_os i ostale koji se bave tim jer sam vidio na stickyu integriranje sata-drivera...ajd mi reci(te) ovo: Imam WinXP Service Pack 2 Sata driver DirectX i grafa driveri(konkretno Ati) Driveri za maticnu(Nforce4) i ja bi sad htio da mi se skupa instaliraju windowsi i svi ti driveri i service pack odjednom i to ovim redom.. normalno prvo xp sata driver mora ici unutar toga... driveri za maticnu service pack 2 Directx driveri za grafu ajde mi sad domy_os reci dali je to skupa opce moguce jer se totalno ne kuzim u merge-anje instalacija u jednu... : sweating btw ako imaju koji windoze sa service packom 2 za skinut sa neta?ono kod rođaka u firmi mogu skidat sa 3mbitnim dslom sta hocu pa pitam... i jos usput imaju printer za cd/dvd pa to sve moze odlicno izgledat... ![]() ajde helpajte mi
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. DirectX 9.0c imaš u SP2 tak da nema potrebe, a i ne možeš ga opet stavit. 2. Zašto integrirat drivere koji se updateaju barem jednom mjesečno? Ako baš želiš to, prvo raspakiraj te arhive negdje i onda ćeš INF datoteke ubacit u nLite. 3. Nema za skinut s neta... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Odi na MSFN forume, tamo ćeš naći opise kako se radi sve to što ti treba. Sve se da napraviti, no nije baš jednostavno (osim ako ne koristiš nLite) pa mislim da je najbolji put da sam naučiš. Ako zapneš postaj ovdje i pomoći ćemo ti. Jedan od problema je u tome da drivere možeš unattend instalirati samo ako imaš odgovarajući hardver (niti u virtualnom stroju neće se instalirati). Npr. da ti ja napravim instalaciju s SATA driverima te driverima za matičnu i grafičku ne mogu joj provjeriti ispravnost jer kod mene na stroju takvog hw nema - windowsi bi jednostavno preskočili taj dio instalacije. E-da, zaboravio si dodati na popis windows updejte, ima ih već podosta post-sp2 (77, bar kod mene).
![]() |
#4 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
ajd mi domy reci korak po korak kak bi to radio jer sam za nLite do sad samo cuo... @mirkoB ja bi to koristio za samo 1 komp....napisao sam gore NF4 ulta + amd + ati... tak da ne bi trebalo biti problema...
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa ne kontam šta ti nije jasno. Raspakiraš drivere i INF datoteke ubaciš u nLite isto kao i SATA drivere. Sorry, al tutorial nemam vremena radit jer za dva dana imam ispit i poslje idem na Brač gdje nemam ni komp, ni net, ni telefon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kriste..... Google ti je prijatelj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |