|
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Hmm jesi siguran da radi na 250? Malo mi je čudno da radi tako visoko ako nisi dizao napon a ne vidim da si spominjao to... Pogledaj ti ljepo u everestu dal to stvarno adi na 250 a ako je onda si fakat one lucky sannava bitch... Btw ne vidm tvoj problem - ako radi kako treba što te briga koje su latencije to je tako visok takt da je sve da su i 10-4-4-3 još uvjek dovoljan da sve to kompenzira... A latencije ti teško može neko izdiktirati (ako ih već moraš optimizirati do bola) probaj pa vidi koje su stablne...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Staviš one latencije na kojima ti memorija radi. Sumnjam da ti dela na 250Mhz, prije bih rekao da si i mem. djelitelj ostavio na "auto" pa se i on promjenio. Nadam se da sam u krivu ![]() ![]() Pogledaj sa CPU-Z-om ili Everestom na kolko ti radi. A memoriju malo po malo testirat u memtestu prvo, ako prođe, onda u windowsima...
![]() |
#5 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
Ako ima Infineon onda su valjda TCCD-i gore? Ako su TCCD-i onda se zna kolko safta njima treba da dođu na 250...
![]() |
![]() |
#7 | |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Citiraj:
Neznam baš... : nono : Ja sam čitao samo postove di ljudi pitaju kolko ih smiju overvoltat... ![]() Bar ne da rade kako treba (stabilno) na tome... Ipak ako ti tvrdiš možda na velikim latencijama i mogu...
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
OT TCCD dobar ide na DDR600 2,5-4-4-8 2,6v ćak i 2,5-3-3-7 TCCD lošiji ide na DDR600 2,7-2,8v 2,5-4-4-8 TCCD komatozni ne ide na DDR600 da ga hebeš @virus1 postaj slike Everesta ili CPU-Z pa ćemo ti moć sve fino objasnit
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() Evo, ovo je u Everestu Privitak 6377 i u CPU-Z Privitak 6378. U BIOS-u mi je SPD na auto, ali kako dižem FSB, diže se i takt meme. Zadnje izmijenjeno od: virus1. 01.10.2006. u 17:35. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|