|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() jel je netko naletio na podatak do kada AMD misli proizvoditi procesore za 939... kada razmislim o kupovini proc+maticna+ram zavrti mi se u glavi pa da barem upiknem jednog dvoglavog u zadnji cas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Bez brige bit će ih na tržištu dovoljno dugo, vidi smo kolko je Socket A trajao... Proceva je bilo do nedavno u dućanima a odavno ih se prestalo proizvodit... A AMD još čak ni NIJE prestao proizvodit s939 proceve nego je prestao PRIMATI NARUDŽBE za neke serije, tj TEK ĆE IH PRESTAT PROIZVODIT a tek dok to sve ode sa skladišta, posebno jer će ih se sad ipak sve manje i manje prodavat... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
Osim toga prešli su na 2x512k modele dualcorova koje tek trebaju napravit... Ali anyway bit će ih još dovoljno dugo za kupit (sigurno još godinu dana bez problema) da si čovjek kupi što oće...
![]() |
![]() |
#6 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo popis procesora koji imaju EOL oznaku, skupa s datumima EOL kupnje i isporuke raznim IT dućanima. Kak je i yedwy rekel, procesora bude za kupiti još jedno dogledno vrijeme...neju sam tak isčeznuli s polica/tržišta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Tko zna kad ce iskljuciti i ove s939 X2 sa 2x512kb cache-a koji su vecini nas na s939 i najinteresantniji jer ne moramo mijenati ploce |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
![]() Bit će ih sigurno bar još godinu dana za kupit i prema tome ako misliš dualcore kupovati do tadf ne sekiraj se a ako ne misliš onda čemu uopće uzrujavanje? Iza toga će već biti nešto drugo aktualno... A ja osobno vjerojatno neću ni uzimati dualcore bar još 2-3g... Ja većinom igram i nemam neke koristi od njega naprama klokanog sc-a...
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
1600kn, jako dobra kupnja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
![]() Moju nećeš... ![]() Bar ne još neko vrijeme, jedino ako ću mjenjati proc u x2 ali za to je prilično mala šansa... ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Ja cu svoj mijenjat kad budem sestri sklapao komp...tad si ubacim X2 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas