|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() http://betakingz.com/FlexBeta/SlipStreamer2_Beta2.exe tamo i skinete 4,5 Mb i napravite si Slipstreamer, odnosno sami si ugradite Service Packove u vaše instalacije bilo čega XP (testirano na Windowsima XP (sve verzije, uključujući i SP2 1213) i Office SP1, SP2, ... tako da ne gnjavite ljude okolo kako ide ono komandna linija da mi se u moju instalaciju intgrira Service Pack tako da ga naknadno ne moram instalirati nakon instalacije Windowsa, već da se odmah instaliraju sve zakrpe
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Uuuu lepo. ![]() Morat cu to provjeriti. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ne kužim foru...kaj je to komplicirano kod slipstrimanja? OK, izraditi boot CD s Service Packom je malo tricky, ali ipak...
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Evo, podijelit cu jednu tajnu s vama ![]() Da vam ovi u M$ i slicni ne bi prodavali maglu, a i u skladu s borbom za zastitu okolisa (manje CD medija - manje smeca), evo jednog legalnog linka koji ce olaksati zivot vama koji radite u fusu, a i u manjim firmama LOL ! Dakle, ima jedan Kinez, genijalac, BTW imam 90% njegovih optimiziranih proizvoda, vjerojatno bez konkurencije...ma dobro, postoji i M****media 12in1 ali to je vec off topic ![]() Konacno, evo vam i link... http://members.rogers.com/khauyeung/kh.htm
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|