|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Pitanje u vezi prijavljivanja na tražilice..
Ispričavam se na početku jer neznam je li ovo pravo mjesto za ovo pitanje, no pretpostavljam da ce ekipa koja dolazi ovdje znati odgovor.. Davno prije, u nekom časopisu tipa bug..pc chip il sl. vidio sam program koji "navodno" prijavljuje vaše web stranice na tražilice tipa yahoo, google itd. Zna li možda tko ime tog programa? Ako ne, na koji način prijaviti stranicu da se pojavljuje u google kada se upišu određene riječi. Hvala.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
U zadnje su se vrijeme svi pretrazivaci poceli stititi sa onim izvrnutim slovima, neznam dali ima koji prog za to no evo ti linkovi za moja dva najcesce koristena pretrazivaca. google: http://www.google.hr/intl/hr/submit_content.html pogodak.hr: http://www.pogodak.hr/service.jsp?submenu=addurl |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
BUG br.125-Dynamic Submission 7.0 BUG br.114-Kassandra Offline Version 2.2 Yahoo - http://search.yahoo.com/info/submit.html Naravno sama ta prijava je ništ' koristi ako nisi stranicu optimizirao za tražilice(META description,keyword tagovi, imena slika itd..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Sorry, malo sam nov u svemu tome, napravio sam nešto kod kuće za kao neke apartmane..imam prostor, domenu..praktički jako sam jeftino sve dobio..napravio sam stranice u webpage makeru (sorry, kao početniku mi je to bilo najlakše..znam da je to loše i da sam trebao upotri***************iti dreamweaver..ali eto, ovo mi je bionajbrži način a htio sam to čim prije staviti u pogon da imam gotovo još za ovo ljeto). Bi li mi mogao pojasniti kako se stavljaju "META description,keyword tagovi"? Dreamweaver imam, samo reci i sredit cu to na vec postojecim stranicama.
![]() |
![]() |
#5 | |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
pogledaj link koji ti je immoRt4L dao. npr. za apartmane: meta name="keywords" content="apartmani, more, smještaj, turizam" meta name="description" content="Apartmani xxx-najjeftiniji smještaj na najljepšem mjestu" ![]() naravno ti stavi šta misliš da ce najviše ljudi privuci ![]() Isto tako imena slika... nemoj stavljat npr. image1.jpg vec stavljaj npr. more1, apartman i slično ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|