|
![]() |
#33 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam jako sretan što se Intel vraća u igru. Bolje za nas kupce. Zbilja imaju super proizvod. No sad bude Intel imal najbrži procesor godinu dana dok Amd ne izda novu arhitekturu. Povećanje u performansama u igrama je zbilja zamjetno, no meni je svejedno jel mi igra radi u 70 fps-a ili 170. Svakako kupnja ovog Intelovog procesora je dobar ulog u budućnost.
![]() |
#34 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
kaj to znači vrijemeza promjenu stroja, kad je doso socket 754 mislio sam da je to pljuga, i nisam bio daleko doso je dosta bolji socket 939, onda su dosli dvojezgreni, e to je već bio pomak.Uglavnom proslo je 2 generacije 64 bitnih procesora koji su bez veze imali u sebi 64 bitnu podrsku. Vec sam par puta bio u dilemi da bacim lovicu, al ipak sam se odhrvao. I matematicki i logicki, ovaj xp 3200+ (koji je by the way bio 2400+ sa manje cachea) i kostal 700 kn.Jos je uvjek sasvim dosta. Slijedeca kupnja bi opet trebala bit oko 700 kn, najmanje dvojezgreni, i tad vjerojatno vec normalna upotreba 64 bit OS-a. Al kak Visage mudro veli, nikad ne znas kad te bu navuklo ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja sam oduševljen iz slijedećeg razloga: najslabiji conroe, 1.8ghz, 2mb cache je u većini testova bio rame uz rame sa NAJJAČIM preslerom EXTREME EDITION (što bi bio procesor prošle generacije),a o razlici u cijeni da ne govorim... prvi conroe sa 4mb cache pomeo je pod i sa konkurencijom i sa najboljim, najjačim, najnajnajextreme procesorom prošle generacije... kako ne bi bio oduševljen...?? ja ne pamtim kada se tako nešto dogodilo...da je procesor nove generacije toliko nadmoćniji od svog prethodnika...barem u novijoj povijesti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
samo cu reci da do bozica sam ja na conroeu i asusu ![]()
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Moze li mi tko samo objasniti kako X6800@3GHz radi 1M SuperPI za 14s a E6600@4GHz radi 1M za 12.8s ili laicki - 1.3s za 1GHz? Ako je takva skalacija i u drugim stvarima preko 3GHz i ne treba ici jer nema smisla osim za ekipu koja ''pati'' za desetinkama. ![]() http://www.anandtech.com/cpuchipsets...px?i=2795&p=18
![]() |
#38 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
.
|
Evo našao sam još vijesti/testova Conroea - tu je stranica s linkovima: http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=104147 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
jeste primjetili kolika je razlika između conroe-a sa 4mb i sa 2mb cache-a...?? MAX 10%... ![]() ![]() a to znači da će i ovi slabiji (jeftiniji) procevi - KICK ASS!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jel AMD najavio sta,kao neki odgovor na Conroe?
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() odgovor je zasad samo drastično sniženje cijena...
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Hmmmmm, sada cekat MAD...ups AMD-ov odgovor ![]() Ovo IMO i koliko vidim nije nikakva "revolucija" (nedajbože), nego samo vraćanje staroj P3 arhitekturi... nakon presshota mislio sam da pumpanju neće biti kraja (što cachea-a, što takta). Conroe mi u biti izgleda kao dotjerani desktop-Centrino. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..molim ljepo mi ovdje o ozbiljnim stavrima a ti tako ![]()
![]() |
#50 |
**Hajduk**
Datum registracije: Apr 2006
|
Sve to ljepo zvuci samo kad vidin cijenu AMD & Intel Mislim da cu izabrat AMD jer je povoljni i za te pare cu dobit puno bolji proc nego kod intela ![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 | |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#52 | |
.
|
Citiraj:
![]() @Kr&m& - čovječe smanji sig... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() Roja je razlika između ova dva procesora: Intel® Core™2 Duo processor i Intel® Core™ Duo processor |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_Core_2 |
|
![]() |
![]() |