|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Borba s vrucinom
Eto posto je vani vruce da se ubijes, a u sobi bez klime s prozorom na zapadnoj strani isto tak, iso ja brisat prasinu i cistit sve po redu u kompu. Nemam problema s kompom, sam doslo vrijeme i za to Imam par pitanja na koja sam naiso raskopavanjem kompa 1. Sta je ova cudna prozirna masa ko da je neko poljevo unutrasnjost napajanja topljenom plastikom (skroz je čvrsta) ![]() 2. Jel ovaj grill na CPU cooleru ima ikakvu svrhu (posto su ostali cooleri bez toga) i ak ima, kakvu? Il jos i smeta ak pomaze zagrijavanju il necemu? ![]() 3. Probo sam malo poslozit kablove za bolji protok zraka. Debeli snop kablova napajanja je u jednoj liniji, grana se samo prema gore i lijevo do ventova i desno to optike. IDE sam strpo kolko sam mogo iznad floppya. Ima ko kakvo bolje rjesenje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
1. ta žuta ili prozirna masa je ljepilo...mislim da je s tim sve ok.. 2.služi za izgled i da ti neki kabel nebi upal u vent...slobodno ga maknes 3.ma ostavi tak kablove nisu bas tolko bitni......okreni ventilator na procesoru tak da puše po pasivnom dijelu hladnjaka..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ovaj hladnjak mi sliči na Spire Falconrocka a mislim da on "uvlači" zrak s heatsinka.... Ventilator NE MORA puhati po heatsinku... http://www.alphanovatech.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Ok, ne mora ali molim ljepo, kakav to ventilator mora biti da uspije odvuć toplinu što je generira heatsink ?? Pa nije to onaj heatpipe ! Nema šanse da su mu temperature proca manje sa tako okrenutim ventilatorom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Razlika u temperaturi proca je zanemariva ak puše od ploče, al bolje je da puše prema ploči jer time hladi i komponente oko socketa. Davno sam se igrao s tim... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|