|
![]() |
#1 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() Dobih DSL pa san poceo igrati,beplatna i gledam nigdje hr servera isa san pogledat na gamer forum ali dodjem na forum,nema nicega(mislim na forume,podfurume..)... pa me zanima jel itko odavde igra,jel postoji koji hr server,clan...
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Hr Clanovi: http://wolfenstein.gamer.hr/clans.php (ne znam kad je lista zadnji put updateana) Hr Serveri: http://wolfenstein.gamer.hr/servers.php (ni ovo mi ne izgleda friško) Obavezno skini i instaliraj ASE : DualWiel Real Life ET ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Igrao sam od samog izaska W:ET-a... i prestao sam... ne znam ni ja kad... al HR scena se raspala... mozda ima jos neki klan koji to igra...al jako malo ljudi iz HR igra W:ET. Probaj vidit neke servere u njemackoj, prije par mjeseci kad sam zadnji put gledao znalo se naci server sa 40 slotova koji je bio pun. Ako se dobro sjecam T-Com je ugasio sve W:ET pod obrazlozenjem da im treba za druge igre, VIP je bio ostavio 1 server i jos su bila 2 HR servera... al mislim da su se sad svi ugasili. Vecinom je W:ET ekipa presla na BF2 i COD.
![]() |
#5 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Evo sad sa frendom o W:ET i kaze da ima ljudi iz HR koji igraju. Kako sam malo izvan ET scene... mislio sam da je to sve otislo u 3PM al izgleda da nije... 83.133.126.134:27972 na tom serveru se zna skupit ekipa...a ima jos jedan server u HR...pa gledaj te servere.
![]() |
#6 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
i mislia san da je sve otišlo u pm,ali nada je tinjala,steta,pocea bi igrat i prije da san dsl ima... steta.. igran obicno na par americkih servera i budu puni skroz(20vs20)...
![]() |
#8 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|