|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
siemens adsl A-100-I PROBLEM ?! :(
evo nabavija san navedeni modem za dsl i pri pri instalaciji mi javalja ovu gresku [img]http://img19.imageshack.us/img19/252/problem1bt.jpg[\img] jeli ko jos ima ovakav problem, koristin win xp sa SP2, sad ne znan jeli do sp2 to i ako je kako da se spustin na sp1 opet?! Ako ko zna neki drugi nacin da ovo rijesim, bio bi zahvalan, comp. iz potpisa...
MOB: Gigabyte GA-8S655FX(-L) CPU: P4 Northwood 2,8@3,2 VGA: LeadTek 6800LE 16/6 MEM: Dual 3200 DDR(Kingmax 256mb + Vdata 256mb) HDD: 80gb SG Barracuda + 20gb Maxtor OP: DVD RW LG GSA-4163B + DVD Samsung TS-H352A PSU: Fortron 350W, 12cm vent |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne trebas pokretat instalaciju od T-Coma, vec samo osnovne drivere stavit... koje nadjes na tom cd-u a konekciju sam napravis.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo rijesija san problem pa ako kome bude isto ovako steka mozda mu ovo pomogne.... naime setup nakon sta kliknen na ok (slika gore) izbrise vec instalirano i ide resetirat komp... A posto san ja bija samo tako isfrustriran i zivcan, sta mi nece da radi, opalija san sakon o tastaturu i iscupa kabel iz napajama i otisa vani... kad san opet upalija komp, i usteka a-100-i, javila mi se poruka find new hardware i pritisa san ok i samo mi se lipo instaliralo, sad mi radi skroz super... driveri su se ocito dobro instalirali samo sta je win xp berlav... :P
MOB: Gigabyte GA-8S655FX(-L) CPU: P4 Northwood 2,8@3,2 VGA: LeadTek 6800LE 16/6 MEM: Dual 3200 DDR(Kingmax 256mb + Vdata 256mb) HDD: 80gb SG Barracuda + 20gb Maxtor OP: DVD RW LG GSA-4163B + DVD Samsung TS-H352A PSU: Fortron 350W, 12cm vent |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
sad sam vidio ovaj topic.... di ima za skinut te drivere od siemensa, ja sam dobio samo onaj Tcom cd. inace siguran sam sto posto da ovim modemima puca veza zbog povecanja brzine. Imam jedan loš tel. kabel preko kojeg se modem spajao na nesto manjoj upload brzini al veza nije pukla nijednom, stavim novi ispravni i brzina je kak treba al non stop puca. Stvarno ne kuzim, sta ti modemi nisu napravljeni za ove veze kad ih ne podnose? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|