|
![]() |
#1 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
PixelView PCMCIA tv tuner
Ovako frend ima taj tuner(radi se o analognom tuneru),ali postoji jedan problem sliku ima ali nema zvuka. Spojena je na lap HP NX6110,Win XPSP2. Dao je karticu na servis ali oni su je vratili pod konstatacijom da je kartica bila na testiranju i da je ispravna. Onda je on lijepo odnio laptop skupa sa karticom u servis u Rijeci,i dao njima da to probaju upogoniti.Rekli su mu da dođe za 1 sat,on dođe ali nakon sata rekli da će ga zvati kad završe. Nakon gotovo cijelog dana rekli su da kartica radi na drugim laptopima OK,a da kod njega jedino radi na foru da se stisne Time Shift. Ta kombinacija radi ali ne možeš prebacivati programe itd. Ja mislim da to nije normalno ponašanje kartice. Molim prijedlogu i sugestije sto uciniti. Danas ću ja uzeti iz firme laptop pa ću probati da vidim da li stvarno to čudo radi na drugom laptopu.
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
tako ti je i meni bilo...neke matiče su "bijesne" pa tv kartice ne rade na njima kako bi trebale.: sweating |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Stavljeni su zadnji driveri od matične,a kartica je probana na Compaq laptpou i radi bez greške. Jedino moram probat noviji soft od kartice staviti
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|