|
![]() |
#1 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Koju grafičku karticu?
Nisam znao gdje staviti thread, pa sam ga stavio ovdje jer je konfa bazirana na intel chipsetu i procesoru. Gdje se stavlja thread kad je svejedno je li nVidia ili ATI grafička kartica? : stoopid Uglavnom, brat namjerava kupiti grafičku karticu (najvjerojatnije rabljenu, bilo bi dobro s garancijom). Radi najviše u grafičkim programima (AutoCAD, Rhino, malo 3D Studio, programi za rendere i sl.). Koje je najbolje rješenje za nekih 700-800kn? Znači može biti polovna grafa. Apropo ovoga me zanima koje se nVidijine grafe mogu moddati u Quadro? Postoji li takva opcija kod ATi-a (znači optimizacija za grafički rad i 3d)? Zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
ispod 700kn imaš rabljenu nvidiu 6600GT, što se meni čini kao najbolja solucija |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
evo da se ponudim - gainward 6600gt , garancija jos 18mjeseci u hgspotu , kutija i sve uz nju , 600kn . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dr. Gonzo
|
Ponuda je dobra, vrlo vjerojatno bi je i uzeo, samo želim još vidjeti sugestije ostalih. Koliko znam, ta se ne može modati u Quadro? Zaboravio sam još napisati jednu vrlo važnu stvar, a to je da treba AGP... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
2. neznam, mislim da ne 3. poboljšava, i to dosta koliko sam vidio po testovima. čak pomaže i u OGL igrama za iscijedit par fps-a više |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Pa evo moja je preporuka neka 6800 PcI-e! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Kostolomac
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
.
|
Citiraj:
Eh, da umalo da sam zaboravio - šta kaže konfa - jel si ti to već naručio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
mislim da se 6800 AGP mogu modat u Quadro...potrazi neku 6800LE, to ti je definitivno najbolja opcija za to sto trebas radit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|