Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.06.2003., 12:26   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
3dfx Voodoo5 6000

Ne spada ovdje ali staru "ljubav" bum ipak ugurao tamo di imam neku kontrolu
Istina da sada navijam za ATi ali prije je bilo ATi je služio za 2D, a kada je zabava bila u pitanju 3dfx je uskakao i lomio sve pixele u gamevima, to su bila vremena. Voodoo, pa onda lom kombinacija Voodoo2 sa 12Mb i onda sam ima komada dva pa u SLI. Dok su ljudi okolo "svršavali" na tamo neki TNT, TNT2, GShit, ja sam se lijepo smijao i tabanao sve gameove na 1024x768 na maximumu detalja i sve je letiloooooo. Bilo je to vrijeme glide (*ebo DirectX i OpenGL (OpenGL je za ozbiljan rad ne za zabavu) koji je bio zakon za igrice. Istina da je voodoo ima 1001 manu ali ljudi on je služio samo za igranje, nije jeo niti jedan IRQ i pružao je ludu zabavu. Onda loša politika, fulani proizvodi i tako da nismo doživjeli čudovište od Voodoo5 6000 sa 4 proca i 128 megi. Da, da 128 MB na kartici i šta onda? Ljudi znate kada je to bilo, ostali bi danas trebali imati 1Gb u odnosu na stari 3dfx!!! Eto neko sretno švapsko govance se dokopalo jednog mitološkog Voodoo5 6000 i testalo ga pod Win2k u talu sa Pentiumom III 1.26 GHz-S i dobilo rezultate koji se komotno nose sa GForce GTS2. Dođe mi da kupim oglasnik i kupim si dva CL Voodoo2 sa po 12 Mb i osvježim sjećanja. Zadnji game koji sam igrao sa njima je bio Homeworld Cataclysm i to je još uvijek letiloooooo u talu sa PIII 700. Vratite nam 3dfx !!!! Hvala na čitanju ovolkog posta Evo link, na njemačkom je ali brojke i slike razumiju i svi ostali http://members.aon.at/grandadmiralth.../v5-6000_1.htm P.S. Opaka recenzija na jedno 13 - 14 stranica. To Vam je ljubav nove kartice dobiju 4-5 i to je to

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2003., 13:07   #2
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Znam te osjećaje stari moj ...

Glide - ime koje se pamti više od 100 D3D isl. sranja

Kako je sve letilo .... a onda sam kupio TNT2 , 3dFX je pao pod rukama morona koji su imali viziju svizca ( ako nitko ne skuži, nema veze US morons thing ).

Da nisu bile tako prokleto skupe za napraviti, a kasnije za prodati, da ne spominjemo očajne pokušaje 2D-a
Paske je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno