|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Preporuka za MBO za P4 @ 3.0 800MHz FSB
Pozdrav svima! Novi sam clan inace, say hello to me:-) Kupujem P4 iz subjekta (ja sam odan intelu do smrti:-) i htio bi neku kvalitetnu i stabilnu ploču, al stvarno kvalitetnu, do oko 1300kn. Isto koji cooler da uzmem, zelim sto tisi sustav? Sto mislite o GA-G1975X-C GigaByte? Inace izbor sam suzio na GB i ASUS-a, only! Hvala puno unaprijed! Traitorus_8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Uzmi tu ploču ili P5WD2, ne možeš naći bolje edit: bolje uzmi tu gigabyte jer možda podržaje Conroe, a onda imaš veću mogućnost nadogradnje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
The complexity for minimum component costs has increased at a rate of roughly a factor of two per year ... Certainly over the short term this rate can be expected to continue, if not to increase. Over the longer term, the rate of increase is a bit more uncertain, although there is no reason to believe it will not remain nearly constant for at least 10 years. That means by 1975, the number of components per integrated circuit for minimum cost will be 65,000. I believe that such a large circuit can be built on a single wafer. - Gordon Moore |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
ili kao jeftinije rjesenje mozda neki freezer...?
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Traitorous koji je to tocno proc (socket) i koliko ga placas? Pretpostavljam LGA775 kad pikiras na ovu Asusicu...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
The complexity for minimum component costs has increased at a rate of roughly a factor of two per year ... Certainly over the short term this rate can be expected to continue, if not to increase. Over the longer term, the rate of increase is a bit more uncertain, although there is no reason to believe it will not remain nearly constant for at least 10 years. That means by 1975, the number of components per integrated circuit for minimum cost will be 65,000. I believe that such a large circuit can be built on a single wafer. - Gordon Moore |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Nema veze ima li ili nema 64 bitne instrukcije, P5WD2 je killer ploča sa vrlo dobrim chipsetom i mogućnostima.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium moderator
|
Uzmi Asus P5WD2 i peglaj ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://www.abit.com.tw/page/uk/mothe...&fMTYPE=LGA775 Kakvom vam se cini ta ploca? Ukratko, zelim pouzdanu plocu koja ce trajati ko ova koju sad imam (GA-BX2000: goood ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prečupavi mod
|
AW8D mi se nikako ne svidja... kolega ima problema sa AW8 (ne prikazuje dobro temperature). Samo jedan PCI utor? Samo jedan PATA port? 1500kn? Meni dovoljno da je izbacim iz uzeg kruga ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium moderator
|
Isto kao i ^SuperUnknownu^ meni ta ploča izlazi iz užeg kruga izbora... Citiraj:
![]() Mogu potvrditi ono što kaže na paljenju npr. P4P800-X: Capability,Reliability,Stability. Sve je to istinito i nikada nisam imao bsod ili se sustav zaključao, pogotovo tijekom oc-a. C.P.R. sve rješava. Također ploča radi sa svim mogućim ramima u različitim kombinacijama...No dobro, to je P4P800-X a mi govorimo o P5WD2 ![]() Pisac je htio reči da su Asusice za Intel uistinu pouzdane, sigurno je tako sa novim pločama a opet imaš i ^SuperUnknowna^ koji to može potvrditi sa svojom dual-core zvjerkom ![]() Ne želim reči kako Gigabyte nije dobar i kvalitetan kao Asus, nego znam dosta ljudi u rl i tu na forumu kojima Asusice dugo i dobro služe : cheers2 Ispričavam se na podužem postu
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma Asus je zakon, Gigabyte je ok, ali Asus je bolji... Imam Asus CUB-X plocu, 440BX chipset, radi nonstop na 133FSB (dizajniran za 66 ili max 100) vec 6 godina bez beda... Nedavno sam kupio P4P800 SE, isto zakon ploca... Asus je zakon za intel proceve... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|