|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
Clockanje P4 2,4GhZ norti,s Epox 4pca3i??
Dajte moze li mi netko objasniti koje postavke moram napraviti za dobar clock itd jer me za***************aje neke programe clock gen pa nesto da trebam resetirat itd ubaciti il nesto pa ako netko moze pojsaniti molio bih!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
clockaj u biosu, ono... dizes fsb i voltazu i stavis cpu:ddr ratio na 5:4 i lijepo vozis... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Ah jesam ali mi nesto izbaciva,neki clock gen pa neki vrag unutra da se mora pokrenit resetat il nesto ne znam ni sam sta to znaci ***************ote! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Bare, daj se opismeni covjece, pa nemoguce je citat tvoje postove : suicide
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Isuse pa ti covjece samo spammas,pa ne kuzim o cemu se tocno radi, jer mi kaze da neki restartiram vrag koji se nalazi unutra, pa govori o clockgenu i onda kad stisnem f1 samo me vrati na default postavku znaci 2,4 i mem itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma vidi tko se nasao pricati o spammanju, pazi sta si mi rekao na ICQ-u zadnji put, da nebi to zavrsilo kod administratora : Machineg Gle, mozda bih ti i pomogao ali qrca ne kuzim iz tvojih postova i zato ti kazem da probas pisati malo razumljivije... bogami mi se ne da citati tri puta tvoje recenice da bi pokusao shvatit sta je pisao htio rec ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
I da, ne spama Supernepoznati ![]() Regan si prije 15 dana, a vec imas 110 postova... ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Ok heeld vidjet cemo sta ce biti od toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
A krimi vidit cemo sta ce biti oce li se ugasiti evo dosad se nije ugasila otkad sam ga upalija jutros sve radim net mozila media plejer COD2 jos nije zbrejka! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
http://i12.photobucket.com/albums/a222/Bare_st/as.jpg evo napredak prvi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
na koliko da stavim latenciju rama sad su mi ja mislim 2.5 3-3-7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
Voltaza je na 1.625 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
Evo uspija sam dobiti sa voltazom 1.6v i memom 3-4-4-8 dobija sam 3.32GhZ sad ajmo savjeti kako dalje kako voltaza i to!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Napon nemoj dizati preko 1.7V, sve iznad toga može stajati Northwooda glave. Ako ti ne ide dalje oc, stavi neki djeljitelj FSB:RAM, dakle 5:4 ili možeš imati nešto kao RAM Frequency:400,333,266 MHz. To pukni, pa onda probaj smanjiti latencije a ako to ne ide, vrati opet latencije na 3-4-4-8 BTW koliki mu je default BUS? je li 533 ili 800 MHz?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Hmm na 3.6 GHz? Sumnjam da će mu biti stabilan ali neka proba...Većina Northwooda ide na 3.5 GHz (koliko sam ih vidio i oc-ao) a ja sam imao sreću da je moj uspio okinuti na 3.6 stabilno (na 1.6V naravno)
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
E probat cu to sta ste mi rekli...ali tek kad stavim vent na sonica jer je trenutno pasivac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mislim da ti nebi bilo loše niti pročitati koj guide za clock Intela da bi usavršio clock do kraja
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
Hvala Lord procitati cu sad nemam vremena ali cim ga uvatin, ocu i kad uzmem vent u Ve-mila... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|