|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Gigabity Nvidia GF 6600 128MB
Kupio sam prije mjesec dana 6600 i sad imam velikih problema sa njom. U svim igricama kad odem na video postavke difolt mi je low,lomi mi sliku(npr. need 4 speed unergraund 1&2 i most wanted ,batle for middle-earth 1&2 ,empire at war.....), na radnoj pov. gube mi se pixeli.......... Mislio sam da je problem u driverima pa sam probo sa najnovijima, ali nista. Dali je moguce da je tvornicki neispravna????? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vrlo lako moguće... Kakva je temperatura? Koji je ostatak konfe? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako je na agp, probaj uključit/isključit fastwrites u biosu...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
što si imo prije od grafičke? da ti nije problem u napajanju sa ovom novom grafičkom- možda traži bolje napajanje, il ti je ok napajanje?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
drivere si ocistio od atija ? jer isto mi se dogadjalo kad sam sa 9800pro presao na 6800le , i nisam mogao igrati cod 1 i max payne 2 , slika pucala uzasno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
nisam ju ovrrclocko i prije nego sto sam ju stavio srusio sam sistem tako da nista nije ostalo od ati-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
moguće da ti ima veze napajanje jer 6600 ipak troši više struje od 9000 i ima konektor na napajanje..možda griješim al eto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Za početak,dobro došao na forum ![]() Osobno mislim,pošto je kartica nova,mjesec dana stara ili koliko već,ako se nisi išao odmah po raspakiranju iživljavati i stavljati bios od 6600gt, overclockati je ili slične spachke,lako je moguće da si dobio schrott robu..iliti škart..najbezbolnije ti je lijepo sve zamotati,garanciju imaš očito..i trk u dućan di si je uzeo..da je oni probaju..i vrate ti novac/daju novu grafu.. Nemoj petljati više sa driverima i slično,a ne mislim i da je napajanje u pitanju.. koliko mi je poznato 6600 nema na sebi utor za psu..kao jače atijice..: stoopid mislim da nije do napajanja..prije škart..ili nekompatibilnost s matičnom..nešto šteka..koji chipset imaš na plochi?: stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
|
6600 AGP ima molex na sebi za napajanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Odnesi grafičku kod frenda pa probajte kod njega. Ako i kod njega ista sranja radi - opet u servis, ovaj put sa puškom. ![]() A ako grafa radi kod frenda, onda je problem negdje u tvojoj konfi, pa lagano sistemom eliminacije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
NA servisu ti neće zamijenit grafulju ako oni piknu nju i ona uđe u windoze i eventualno neki testić izvrte. Ja sam sa orginalnom igricom išao u Ve-mil i pokazao im što je bed. Kod mene je bio oštećen jedan čip od memorije i čim bi pokrenuo igru sa zahtjevnijom arhitekturom ona bi jednostavno ugasila monitor. Otišao sam sa far cryem kod njih nainstaliro i pokazao da nešt ne valja i tek su onda zmjenili. Isto je bila 6600, ali gainward. Ali pokušaj i stavit AGP voltažu sa 0,5 više. Moguće da tvoja ploča sa agp 4 mogućnostima baca deafolt manje struje |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
EMP moderator
|
Samo nek diže voltažu, tjeraš ga da je sahrani do kraja. Ne znam odakle ti to da AGP 4x daje manje struje, oni rade na istom naponu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
EMP moderator
|
Svaka bi trebala radit na 1.5 V. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Evo jucer sam stavio novu matičnu i na nju moju 6600 i sada radi sve u 16!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|